2023 yılının çeyreği için rapor oluşturulmuş. En çok satan 9 telefon şöyle;
- iPhone 14 Pro Max,
- iPhone 14 Pro,
- iPhone 14,
- iPhone 13,
- Samsung S23 Ultra,
- iPhone 14 Plus,
- Samsung S23,
- iPhone 12,
- Samsung S23 Plus
50.000 TL'ye iphone 14 kim alıyor ya :D

2023 yılının çeyreği için rapor oluşturulmuş. En çok satan 9 telefon şöyle;
50.000 TL'ye iphone 14 kim alıyor ya :D
Milyarder olsamda sanırım iPhone kullanmam yinede büyük konuşmayım belki birgün milyarder olurum 😂😂😂 önemli olan benim için şarj süresi internete girmesi telefonun elimdeki realme c21 modelinin bile bir sürü bilmediğim özelliği vardır kesin yok kamerası güzel olmuş yok hafızası 256 GB mis benim için önemli değil android işletim sistemi benim için daha uygun kullanım içinde öyle neticede tercih meselesi
İPhone 14pro aldım ama kullanamıyorum kayıt ettirilmesi lazım.
Cevap
35Cevap
Pahalidan uciza siralamas igibi. Max olan aslinda kullanisli degil amaen pahalisi olacak diye herkes onu almis. Bu milleteavrupadaki. gibi dusukvwrgiyle malsatsan kisi basi 5 tane ferrari alip 7 tane pro max telefon alir asgari ucretliler bile. Bu ne bicimbi goateris kulturudur anlamadim
Xiaomi not12 pro aldım. Seviyorum Xiaomi yi. İphone 13Pro Max alacaktım. Sonra fakir ruhum depreşti, 10.000 e bunu aldım. Kalana da Monster oyuncu laptopu alacağım. Fakiriz ama canım değiliz 😂
şöyle inan kimse sıfırdan almıyor bir alt modeli satıp farkını ödeyerek yükseltiyor çünküg eriye düştümü daha alamıyor
ekmek 10 Tl olacakmış havuç 50 TL asma yaprağı ise 100 TL
İphon 50.000 TL olmuş bana ne benim tuzum kuru oy verenler düşünsün
Millet de de ne iPhone aşkı varmış 😅 eleştirmiyorum herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım ben Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum
Birde diyorlar ki Türkiye de ekonomi kötü. Ay paramız yok falan filan. Aynen hı hı son model iPhoneleri de Sultan Süleyman alıyordu.
@aykut1510 onu da n fakirler alıyor
Millet bu kadar parayı nerden buluyor ya ben 5 bine telefon alırken bile bir telefona bu kadar para çok diyorum
Ülke de Iphone alamayan yaşıyor sayılmıyor galiba :D
Ülkemde millet Fakir belli kullandığı teefonlarda n
En çok satılan değil en iyiler sıralaması olmuş bu 😃
Don alcak paraları olmayanlar iphone alıyor Türkiyede :D
iPhone 14 daha çok satıyor pro dan bu Amerika için geçerli liste
millette para cidden yok şikayet ediyorlar ama ben daha yeni ikinci el iphone x e geçtim bütçemi zorlayarak. ama millette gırla
Huawei p20 pro 4 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şarjı çok iyi vs
13 kullanıyorum,15 çıktığı gibi alacağım.
14pro derin mor kullanıyorum. Promax alıcaktım çok büyük ve ağır o yüzden gerek duymadım
Demekki insanlarda bunlari alacak para var 😒😅😅
Elindeki telefonla kendini avutan zengin sanan insanlar alıyor kim alacak 😂😂
Kumar sağolsun 13 pro max almıştım hala daha bende
5 bin TL'ye aldım telefonumu mutluyuz
En İyi Cevap