İnternet & Teknoloji 3 ay Uyku moduna aldığım bilgisayarda bu ışık kapanmıyor, neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Uyku moduna aldım bu ışık yanık kaldı fan da çalışmaya devam ediyor hala Uyku moduna aldığım bilgisayarda bu ışık kapanmıyor, neden olur? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ses bildirim ışığı o. Önce fn+f6 tuşlarına basın. Sonra uyku moduna alın. 0 2 Yorumla Soran 3 ay Deniyim teşekkürler Yorumla Soran 3 ay Düzelmedi Yorumla
Eskizci Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 98% 3 ay Uyku moduna almadan önce arka planda çalışan bir şeyler var mıydı? 0 3 Yorumla Soran 3 ay Bildiğim kadarıyla yoktu yani , oyunu kapattım sonrada uyku moduna aldım Yorumla Eskizci 3 ay Tekrar açıp restart yapın. Kapanırken bakın bakalım uyarı verecek mi. Sonra yeniden başladığında tekrar uyku moduna alın. Gözlemleyin. Bazen arka planda av tarama yapabilir cihazlar. Yorumla Soran 3 ay Av tarama nedir? Yorumla
tenedos Takip Et Master Yaş: 35 , eic 71% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. güç seçeneklerini varsayılana sıfırlayıp dene 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Guru Yaş: 41 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Marka model ne? Monster mı bu? 0 8 Yorumla Soran 3 ay HP Pavilion gaming laptop Yorumla Jagras 3 ay O uyku modu olduğuna dair bildirim ışığı ve yanması normal :D Yorumla Soran 3 ay Ama fan çalışmaya devam ediyor Yorumla Jagras 3 ay yeni mi? Yorumla Soran 3 ay Alalı 1 buçuk sene olacak , servis bilgisayara bağlanıp baktım ısınmasında bir sorun yok dedi Yorumla Jagras 3 ay Sorun var, sevise götür. uyku modunda çalışması tuaf. (Çok sıcak bir ortamda değilse tabi) Yorumla Soran 3 ay Her zaman yapmıyor ama Yorumla Jagras 3 ay Tamam sorun var işte :D Yorumla
enesdogu38 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 3 ay bas bakalım ne olacak 0 2 Yorumla Soran 3 ay Ekran açıldı, tekrar uyku moduna aldım ama geçmiyor sanırım sadece ekran kararıyor Yorumla enesdogu38 3 ay muhtemelen öyle oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ses bildirim ışığı o. Önce fn+f6 tuşlarına basın. Sonra uyku moduna alın.
Deniyim teşekkürler
Düzelmedi
Uyku moduna almadan önce arka planda çalışan bir şeyler var mıydı?
Bildiğim kadarıyla yoktu yani , oyunu kapattım sonrada uyku moduna aldım
Tekrar açıp restart yapın. Kapanırken bakın bakalım uyarı verecek mi. Sonra yeniden başladığında tekrar uyku moduna alın. Gözlemleyin. Bazen arka planda av tarama yapabilir cihazlar.
Av tarama nedir?
güç seçeneklerini varsayılana sıfırlayıp dene
Marka model ne? Monster mı bu?
HP Pavilion gaming laptop
O uyku modu olduğuna dair bildirim ışığı ve yanması normal :D
Ama fan çalışmaya devam ediyor
yeni mi?
Alalı 1 buçuk sene olacak , servis bilgisayara bağlanıp baktım ısınmasında bir sorun yok dedi
Sorun var, sevise götür. uyku modunda çalışması tuaf. (Çok sıcak bir ortamda değilse tabi)
Her zaman yapmıyor ama
Tamam sorun var işte :D
bas bakalım ne olacak
Ekran açıldı, tekrar uyku moduna aldım ama geçmiyor sanırım sadece ekran kararıyor
muhtemelen öyle oluyor