İnternet & Teknoloji 3 ay Yeni bilgisayar alacağım, marka ve özellikleri hakkında yardımcı olur musunuz? Historiannnn Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yeni bilgisayar alacağım, marka ve özellikleri hakkında yardımcı olur musunuz? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Esmmaa50 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Sonyler sağlam oluyo eskiden çok güzel bi sony dizüstüm vardı mükemmeldi ama su döktüm ve mahvettim :( 0 1 Yorumla Historiannnn 3 ay Sen ciddi misin Yorumla
lǝuıʇuǝsッ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 3 ay rtx 4090 ekran kartı 32 gb ddrr 5 ram i9H cpu 10tb ssd bunun altı alma 0 7 Yorumla Historiannnn 3 ay Markasını da yazar mısın başkan Yorumla lǝuıʇuǝsッ 3 ay monster kanks Yorumla Historiannnn 3 ay Fiyat 😪😪😪 Yorumla lǝuıʇuǝsッ 3 ay 100,000 ₺ sudan ucuz kanks istediğin herşeye girersin oyun pcsi zaten 😂 Yorumla Historiannnn 3 ay Böbreğimi satayım tövbe estağfurullah Yorumla lǝuıʇuǝsッ 3 ay kanks sen iş için istiyon zaten al 8k 10klık pc işini görür lenova felan 👍 Yorumla Historiannnn 3 ay Öyle yapacağım artık reis teşekkür ediyorum Yorumla
ProducerT Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Huawei nin laptoplarına bak... 0 6 Yorumla Historiannnn 3 ay Hmm inşallah ogrenci dostudur Yorumla ProducerT 3 ay Türkiye de öğrencinin dostu olan hiç bir şey yok maalesef... Yorumla Historiannnn 3 ay Ne yazık ki halimizden memnunuz ama son günlere bakılınca Yorumla ProducerT 3 ay Ben memnunum öğrenci değilim işlim var geçimimi sağlayabiliyorum Onca Eziyetin bir mükafatı olsun değil mi... Yorumla Historiannnn 3 ay Allah arttırsın reis Yorumla ProducerT 3 ay Amin Yorumla
Karafes_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 3 ay Bütçen ne ve ne yapacaksın 0 1 Yorumla Historiannnn 3 ay Master yapıyorum tez için lazım 8-9 bin Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 31 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. bütçen? 0 6 Yorumla Historiannnn 3 ay Maksimum 8-9 Yorumla Aydınlı009 3 ay o fiyata ekran kartlı bir şey bulamassın ikinci el almak zorundasın. Yorumla Historiannnn 3 ay şu an kullandigimi ikinci el aldım lisansta zor gitti master da olmuyor sıfır lazim Yorumla Aydınlı009 3 ay sifir ekran kartlılar 14-15 bin civari. alti seni kurtarmaz. Yorumla Historiannnn 3 ay Yaa Yorumla Aydınlı009 3 ay maalesef Yorumla
esrarengiz46 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 3 ay Fiyat aralığı nedir 0 4 Yorumla Historiannnn 3 ay En fazla 8-9 Yorumla esrarengiz46 3 ay Kendi paran mı ailen mi alacak Yorumla Historiannnn 3 ay Kendi param sağ olsun devlet bursta vermedi :(((((( Yorumla esrarengiz46 3 ay Yazdım bakar mısın lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sonyler sağlam oluyo eskiden çok güzel bi sony dizüstüm vardı mükemmeldi ama su döktüm ve mahvettim :(
Sen ciddi misin
rtx 4090 ekran kartı 32 gb ddrr 5 ram i9H cpu 10tb ssd bunun altı alma
Markasını da yazar mısın başkan
monster kanks
Fiyat 😪😪😪
100,000 ₺ sudan ucuz kanks istediğin herşeye girersin oyun pcsi zaten 😂
Böbreğimi satayım tövbe estağfurullah
kanks sen iş için istiyon zaten al 8k 10klık pc işini görür lenova felan 👍
Öyle yapacağım artık reis teşekkür ediyorum
Huawei nin laptoplarına bak...
Hmm inşallah ogrenci dostudur
Türkiye de öğrencinin dostu olan hiç bir şey yok maalesef...
Ne yazık ki halimizden memnunuz ama son günlere bakılınca
Ben memnunum öğrenci değilim işlim var geçimimi sağlayabiliyorum Onca Eziyetin bir mükafatı olsun değil mi...
Allah arttırsın reis
Amin
Bütçen ne ve ne yapacaksın
Master yapıyorum tez için lazım 8-9 bin
bütçen?
Maksimum 8-9
o fiyata ekran kartlı bir şey bulamassın ikinci el almak zorundasın.
şu an kullandigimi ikinci el aldım lisansta zor gitti master da olmuyor sıfır lazim
sifir ekran kartlılar 14-15 bin civari. alti seni kurtarmaz.
Yaa
maalesef
Fiyat aralığı nedir
En fazla 8-9
Kendi paran mı ailen mi alacak
Kendi param sağ olsun devlet bursta vermedi :((((((
Yazdım bakar mısın lütfen