Arkadaşlar antalyada yaşıyorum telefonundan kapalı kutu yurt dışı iphone 14 pro max almayı düşünüyorum fiyatı ortalama 28-30k arası eğer alırsam, aldıktan sonra neler yapmam gerekiyor?
Yurt dışından İphone aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor?
Kayıt yaptırman lazım 6 bin tl ye ve yurt dışına çıkmış olman lazım 1 yıl içerisinde yıl belki yanlış olabilir yaptırmasan 12 ay içersinde hattın kitlenir açamasın telefonu kullanamazsın ve 3 yıl boyunca satamasın telefonu kayıt yaptırsan bile herseyi söyledim eksikler olabilir ❤️
28 aşırı pahalı gelişi zaten 23-24 arası avrupa olmayanlar 21-22 arasına satılıyor. pasaportun varsa erbilden al 21-22 arası sonra kayıt edersin 6 bine tamamdır 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kayıt yaptırman lazım 6 bin tl ye ve yurt dışına çıkmış olman lazım 1 yıl içerisinde yıl belki yanlış olabilir yaptırmasan 12 ay içersinde hattın kitlenir açamasın telefonu kullanamazsın ve 3 yıl boyunca satamasın telefonu kayıt yaptırsan bile herseyi söyledim eksikler olabilir ❤️
Peki yurtdışına çıkmakdan başka çözüm var mı yani sadece 6k ya kayıt ettirsem yeter mi?
yurt dışına cıkamadıysan bulaşma bile knk kayıt falan yaptıramasın bi de 12 ay sonra kitlenir telefon zor satarsın yanı elınde patlar
28 aşırı pahalı gelişi zaten 23-24 arası avrupa olmayanlar 21-22 arasına satılıyor. pasaportun varsa erbilden al 21-22 arası sonra kayıt edersin 6 bine tamamdır 😁
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!