İnternet & Teknoloji Lap top dan anlayanlar bakabilir mi? __Güzelavratotu__ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazen bilgisayarim çok ısınıyor düşük FPS alıyorum önceden böyle olmuyordu son iki aydır fan çok sesli çalışmaya başladı.Oyuna bazen girdiğim de düzeliyor 60 FPS alıyorum ama bazen girdiğim de 15-20 lere düşüyor, neden böyle yapıyor doğru düzgün oynayamadım oyunu Güncellemeler+1 yıl Garantim var ama bulunduğum şehirde HP servisi yok ne yapmalıyım Lap top dan anlayanlar bakabilir mi? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bence ekran kartınız yüzünden olabilir güncellemeyei deneyin 0 1 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Güncel
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Driverları güncelle, bakımını düzenli yap/yaptır sürekli güncel tut. Hepsini de yapıyorsan teknik servis desteği al 0 6 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Hiç bakıma götürmedim alalı 1 buçuk sene olacak Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Hiç beklemeden ilk fırsatta bakıma götürmeni öneriyorum. Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Neden ne olur ki Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Sorundaki sorunlar olur Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Ücret ne kadardir tahmini Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Bilmem Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Termal macun kurumuştur. Bakım yaptır veya kendin yap ve termal macununu yenile 0 8 Yorumla ztrmax +1 yıl Birde SSD mi var HDD mi Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl SSD, servisi aradım PC ye girip baktı macunda falan sorun yok dedi zorladı baya bilgisayari, sıcaklık gayet normal dedi Yorumla ztrmax +1 yıl SSD çok mu dolu Yorumla ztrmax +1 yıl % kaçı boştur Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl %20 si boş Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Az mı? Yorumla ztrmax +1 yıl %20 anca yeter gibi. Uzaktan bağlanan arkadaş başka bir şey yapmadı mı Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Yaptı, bişeyi güncelledi sonra yeniden başlattı Yorumla
Westsüley Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Problemi çözdün mü 0 2 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Çözdüm sanırım hava çok sıcak olduğu için çok ısındı Yorumla Westsüley +1 yıl Sevindim Yorumla
Feel-me Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İşemci macununu yenile. 0 9 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Alalı 1 buçuk sene olacak Yorumla Feel-me +1 yıl HP mi? Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Evet ya nasıl bildin Yorumla Feel-me +1 yıl HP'lerde olur bu sıkıntı. Garantisi varsa garantiye gönder, yoksa macun değişecek. Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Garantisi süresi ne kada olur ki , nerden bakabilirim Yorumla Feel-me +1 yıl 2 yıl olur. HP sitesinden bakabilirsin. Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Bakayım teşekkürler Yorumla Feel-me +1 yıl Serviste arıza bildirimi olusturacaksın. Ya onlar kargo yönlendirecek ya da sana kargo kodu verecek sen kargo ile göndereceksin. Özel dosyaların varsa yedekle ama. Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Servisle konuştum bilgisayarima girip baktı sıcaklık konusunda bir sorun yok tozlanma ya da macun sorunu da yok dedi gayet güzel çalışıyormuş Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. İçini açıp fan da olan tozları temizleyeceksin :D 0 4 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Ben açamam ki Yorumla Jagras +1 yıl ya neden teknolojiye bu kadar uzak ve soğuksunuz arkadaş. tornavida ile 2 tane vida açacaksın :D internette binlerce video var :D :D Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Bişey falan olur, hassas cihaz sonuçta Yorumla Jagras +1 yıl Okadar da hassas değil ya neyse 😁 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl bakım zamanı gelmiştir knka 0 2 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Bakım ücreti ne kadar oluyor Yorumla Memoo00007 +1 yıl 100 200 anca tutar knka Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Fanlari toz dolmustur 0 1 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Ne kadara temizlerler Yorumla
deepf3ar Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İçini temizle 1 4 Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Ben temizleyemem ki Yorumla deepf3ar +1 yıl Format at olmadı Yorumla __Güzelavratotu__ +1 yıl Bilmiyorum bilgisayardan o kadar anlamam Yorumla deepf3ar +1 yıl Usb al içine windows imajla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence ekran kartınız yüzünden olabilir güncellemeyei deneyin
Güncel
Driverları güncelle, bakımını düzenli yap/yaptır sürekli güncel tut. Hepsini de yapıyorsan teknik servis desteği al
Hiç bakıma götürmedim alalı 1 buçuk sene olacak
Hiç beklemeden ilk fırsatta bakıma götürmeni öneriyorum.
Neden ne olur ki
Sorundaki sorunlar olur
Ücret ne kadardir tahmini
Bilmem
Termal macun kurumuştur. Bakım yaptır veya kendin yap ve termal macununu yenile
Birde SSD mi var HDD mi
SSD, servisi aradım PC ye girip baktı macunda falan sorun yok dedi zorladı baya bilgisayari, sıcaklık gayet normal dedi
SSD çok mu dolu
% kaçı boştur
%20 si boş
Az mı?
%20 anca yeter gibi. Uzaktan bağlanan arkadaş başka bir şey yapmadı mı
Yaptı, bişeyi güncelledi sonra yeniden başlattı
Problemi çözdün mü
Çözdüm sanırım hava çok sıcak olduğu için çok ısındı
Sevindim
İşemci macununu yenile.
Alalı 1 buçuk sene olacak
HP mi?
Evet ya nasıl bildin
HP'lerde olur bu sıkıntı. Garantisi varsa garantiye gönder, yoksa macun değişecek.
Garantisi süresi ne kada olur ki , nerden bakabilirim
2 yıl olur. HP sitesinden bakabilirsin.
Bakayım teşekkürler
Serviste arıza bildirimi olusturacaksın. Ya onlar kargo yönlendirecek ya da sana kargo kodu verecek sen kargo ile göndereceksin. Özel dosyaların varsa yedekle ama.
Servisle konuştum bilgisayarima girip baktı sıcaklık konusunda bir sorun yok tozlanma ya da macun sorunu da yok dedi gayet güzel çalışıyormuş
İçini açıp fan da olan tozları temizleyeceksin :D
Ben açamam ki
ya neden teknolojiye bu kadar uzak ve soğuksunuz arkadaş. tornavida ile 2 tane vida açacaksın :D internette binlerce video var :D :D
Bişey falan olur, hassas cihaz sonuçta
Okadar da hassas değil ya neyse 😁
bakım zamanı gelmiştir knka
Bakım ücreti ne kadar oluyor
100 200 anca tutar knka
Fanlari toz dolmustur
Ne kadara temizlerler
İçini temizle
Ben temizleyemem ki
Format at olmadı
Bilmiyorum bilgisayardan o kadar anlamam
Usb al içine windows imajla