İnternet & Teknoloji 3 ay KS cok internet yer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cok mu internet yiyo LÜTFEN dalga falan gecmeyin bilmiyorsaniz da yazmayin teşekkürler simdiden KS cok internet yer mi? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır yemez 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 360 cevap paylaştı. Hayır en az şarjı ve interneti harcayan uygulamalardan birisi 2 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 3 ay hayır aplacım.. video vs izlmediğin sürece yemez.. yani yazı ağırlıklı siteler çok fazla internet yemez.. akşama kadar KS de gezin en fazla 200 mgb internetin gider. 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 3 ay Sabahtan akşama kadar kesintisiz takılsan yiyeceği 350 mb en fazla... oda pc ile girersin telefonla daha az... 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Fotoğraf ve video olmadığı için internet yemiyor 1 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Hayır 1 5 Yorumla Gizemmmmmli 3 ay İnternetten tasarruf yapmak istiyorsan siteden gir uygulamada bildirim vs geldiği için daha fazla İnternet harcar Yorumla Soran 3 ay Bildirim gelmiyor benim tele Yorumla Soran 3 ay Giris yaparak giriyorum huwai telim Yorumla Gizemmmmmli 3 ay Ama arka planda çalışıyor uygulama Yorumla Soran 3 ay Evet Yorumla
Jagras Takip Et Guru Yaş: 41 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Videoları izlersen çok yer :D 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır yemez
Hayır en az şarjı ve interneti harcayan uygulamalardan birisi
hayır aplacım.. video vs izlmediğin sürece yemez.. yani yazı ağırlıklı siteler çok fazla internet yemez.. akşama kadar KS de gezin en fazla 200 mgb internetin gider.
Sabahtan akşama kadar kesintisiz takılsan yiyeceği 350 mb en fazla... oda pc ile girersin telefonla daha az...
Fotoğraf ve video olmadığı için internet yemiyor
Hayır
İnternetten tasarruf yapmak istiyorsan siteden gir uygulamada bildirim vs geldiği için daha fazla İnternet harcar
Bildirim gelmiyor benim tele
Giris yaparak giriyorum huwai telim
Ama arka planda çalışıyor uygulama
Evet
Videoları izlersen çok yer :D
Hayır, çok az yiyor
Yemiorr
Hayır yemiyor
Hayır.
Yokk