dün yağmur yağdı işe giderken ben baya ıslandım cantamda harddisk vardı öğlenden gece 12ye kadar aklıma gelmedi nemliydi dışı gittiyse gitmiştir bir Allahin belasi fotografci var hep onun yüzünden 3. gidisim bir flasa atmadı fotolari bide silmis attigu bir kizdan istedi benden utanmadan foto basi 5 tl istiyor flasa atmiyor bilerek değilse wptan atn dedim atmadı adam
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Taşınabilir HDD değil yani sabit disk.
kendin halledeceksen tak PC ye al kendin fotoları.
hemen bir şey olmasa bile sonradan olabilir, içerisinde oksitlenme falan yaparsa çünkü HDD ler mekaniktir.
usbsi var ya kablolu her yere gider nasil alcam bi anlasam
USB varsa işte o zaman taşınılabilirdir PC ye takacaksın USB yi işte :D
kendi bilgisayarima takip fotolari fotografcidan nasil alacam 😂
ya sen öyle desene
ben yorumları falan da okudum aşağıdan ey allahım :D sen dijital fotoğrafı, fotoğrafçıdan çıkarttırmak istiyorsun yani fiziksel olarak :D anlamış mıyım
flasa atmak istiyom
Tamam PC ye tak harddiskle 1 tane flashı
HDD den flasha transfer yap fotoları.
fotograflar fotografcida fotografcidan mi atacam
Bayılcam şimdi aaaaaaaa :D adam akıllı bir şeyi anlatamıyorsun ya jdsds yeni yeni şeyler çıkıyo :D
kardesim benmi anlatamiyorum niye siz beni anlamiyosunuz siz mu anlamiyonuz anlasamiyoruz yaa🤦🏻♀️😂 fotografcida fotograflarimz var adam parayla atarim diyor flasa atacak sadece ,200 tl istiyor alamadik kaldi orada sorun bu
en başından beri fotoğraflar fotoğrafçıda yazmışım asıl ben bayılacam adam akıllı anlasana doğru duzgün okusana anlamiyosun sonra ben suclu oluyom😂
Olay örgüsü mörgüsü halay çekiyor asjds
fotoğraflar fotoğrafçıdaysa
fotoğrafçıdan alacan zaten başka yolu mu var :D
hahaha cildircam 😂 bravo kardesim sonunda qnladin bende diyorum ulan bunlar manyak mi hokus pokuslami gelecek alttaki arkadasi okusana anladinmi bisey sbdnsj
tamam işte sen anlatamıyon ki adjka
olum soruda fotoğrafci demisim yorumlarda sabahtandir sana fotolar fotografcida diyorum daha nasil anlatayim sen anlamiyorsun neyse ben yoruldum sen masaustunden harddiske atacam sandin galiba
Hard diskten fotoları kendin de atabilirdin boşuna uğraşmışsın :D Aşırı ıslanmadıysa bir şey olmaz. (bir süre :D)
basimizda dikelip duruyodu nemliydi kardesim sanirim biraz islanmis ama tabi tutupta suyun icine atmadim cantam acikti i
ordan sular girmis
PC var mı evde?
var
Laptop mı masaüstü mü?
masaüstü niye bi cozummu var yoksa 😀
Evet, 2. harddisk olarak takacaksın, içindeki şeyleri pc ye aktaracaksın. Bu kadar basit :D Yani toplasan 1-2 dakikanı alacak bir şey :D
nasıl yani bunu fotografcidami yapacam evdemi
Evde kendin yapacaksın. tarif ederim
olur mu ki oyle bisey ilk duydum evde nasil olcak hackermisn yoksa kanka 🤣
varsa yolu kesje masaustumu olmasi lazim
laptop da olur ama onun için hard disk e aparat lazım. Ki muhtemelen oda sende yoktur :D
Hacker değil yazılımcıyım :D HDD kaç inç? 2.5" mu 3.5" mu?
nasıl anlayacam ki bilmiyorm babam almisti
Hangisine benziyor küçük olana mı büyük olana mı?
böyle bilemedim biri kucuk digeride baya buyuk gibi ama buyuk olana yakin gibi bir avucun yarisi ya da bi tik buyugu kadar googlea wd elements yazinca ckiyo
Niye anlaşamıyoruz :D :D Kalınlığını ölçer misin kaç santim.
ben Şu an işteyim kardesim ama tahminen 1.5 2 cm
Tamam o 3.5 inçlik. PC nin kapağını açıp içindeki HDD nasıl takılı ise bunuda aynı şekilde yanına takacaksın.
pcde hard disk mi var kasada mi bunun fotografcidakiyle baglantisi nasil olcakki pcde bisey takli degil ki
Dostum sen boş ver et bilgisayarcıya götür en iyisi. Abi insan hadi teknolojiden anlamaz, anlayan biri yardım etmeye çalışıyor ve onuda sorguluyor. Yok pc de hard disk yok, telepati yolu ile bilgileri saklıyor. Aaa daral geldi. Dediğimi yapmıyor saçma sorular soruyor. :D :D
usb giris yerine kabloyu takmayacammi hard diski bunu anladim zaten bilgisayarcida der bu yasak ben yapamam diywcek. fotografcidan foto almiycaxmi
Can dostum güzel insan, bak 1 kere daha söylüyorum, USB ile takması için sata yı USB ye dönüştüren aparat lazım, Ahanda fotoğrafını koyuyorum aşağıya. Ama muhtemelen sende o aparattan olmadığı için direk pc nin kapağını açıp takacaksın ok? Anlaştık?
kardesim tamam bu kablo var bende iste harddiskin kablosu tek sordugum bunu bir ucu usb girisine bir ucu harddiskte olacak sekilde takmayaxakmiyim flash takar gibi
Ulen madem kablo var sabahtan beri bana neden kurdeşen döktürüyorsun :D :D Evet aynen onu yapacaksın.
ben seni anlayamadim ki ne bileyim nasil yazilimcisin kablosuz harddiskmi olur onu sen bilecen 😂🤦🏻♀️
tamam eve gidince onu takarim uzun islem mi alt alta yazsan ben jagida yazio evde uyguladam
Evin kapısını açmak için anahtarı deliğe sokarsın ya, hah ilşe bu kablonun usb girişidin o şekilde bilgisayara sokacaksın. Hepsi o :D :D
kardesim film indirip flasa atip tvden izleyen insana 15 yildir masaustu kullanan insana sabahtan beri bunu anlatamiyosan senin hatan iletisim bozuklugu oldu sanirim teknolojiyle aram fena degildir aslinda oyle deseydin direkt anlardim eveleyip gevelion😂🤦🏻♀️
Hoşçakal.
yav onu oraya taktiktan sonrasi zor mu islemler
Sen başkasına sor, ben şimdi eveleyip gevelerim anlatamam 2 saat.
hayir ya insan bazen mesaj yoluyla anlasamaz fotoğraflarin fotografcida oldugunu anlayabildinmi kolaysa yaparim
Yok yok zor sen yapamazsın
uzun islem diyosun , ben ugrassam yaparim programsiz biseyse neyse eyvallah yine de tesekkur ederim
Videosu falan varsa izlerim
Reca ederim hoşçakal.
Ne esnaflar varmıs ya