İnternet & Teknoloji Oyuncu kulaklığı alacağım ama iki kulaklık arasında kaldım? volkanozturk55 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisini almalıyım? SteelSeries Arctis 5 2019 Edition RGB Steelseries Arctis Nova 3 RGB Oyuncu kulaklığı alacağım ama iki kulaklık arasında kaldım? Cevapla Oyun Soruları Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sony Inzone H9 bunu tek geçerim 0 3 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Bu seçenekler arasında kaldım. O dediğin cihaz fiyatı çok pahalı. Seçeneklerde o yok dostum. Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl bunlar seni mutlu etmez 3 gün geç al paranı biriktir 1 kere al 10 sene kullan bozulana kadar Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Çok pahalı gerek yok o kadar vermeye Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kulaklığı aldınız mı hangisini aldınız? 0 3 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Aldım evet ama bana bozuk geldi 2019 modelli olan. Ses kalitesi güzel ama Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Arctis 5 aldım ben bozuk gelmişti. Ama ses kalitesi güzel beğenmiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Mikrafonu nasıl hala kullanıyor musunuz? Bende nova 1 falan bakıyordum ama marka hakkında ve kaliteler hakkında kafam karıştı kdkdklf sizdeki mesela hafif mi 6 saat çıkarmadan kullandığınız oldu mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sony Inzone H9 bunu tek geçerim
Bu seçenekler arasında kaldım. O dediğin cihaz fiyatı çok pahalı. Seçeneklerde o yok dostum.
bunlar seni mutlu etmez 3 gün geç al paranı biriktir 1 kere al 10 sene kullan bozulana kadar
Çok pahalı gerek yok o kadar vermeye
Kulaklığı aldınız mı hangisini aldınız?
Aldım evet ama bana bozuk geldi 2019 modelli olan. Ses kalitesi güzel ama
Arctis 5 aldım ben bozuk gelmişti. Ama ses kalitesi güzel beğenmiştim
Peki Mikrafonu nasıl hala kullanıyor musunuz? Bende nova 1 falan bakıyordum ama marka hakkında ve kaliteler hakkında kafam karıştı kdkdklf sizdeki mesela hafif mi 6 saat çıkarmadan kullandığınız oldu mu