normalde çıplak foto atma taraftarı değildim normal tipime günde en fazla 4-5 like gelir tinder'dan. denemek amaçlı vücut fotomuda yükledim 14 like geldi birçoğu ile eşleştim.
bu uygulamada sadece fb veya ons ilişki arıyor herhalde herkes.
bumble da ise normal yüz fotomu koyduğumda daha fazla like gelirdi. vücut fotomu attığımda like gelme sayısı tersine düştü.
benzer durumu yaşayan var mı?
ayrıca bu sorumda kızlara, bu uygulamayı sadece fb veya ons ilişki için kullandığınız oldumu önceleri?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben ciddi iliski icin kullanıyordum djwldkd
ciddi ilişki için kullanana denk geldim deprem zamanında onunlada telegramdan konuşuyorduk. niyetinin sadece ciddi olduğunu anlayınca telegram hesabımı ve tinderi silip kaybolmuştum.
kız güzelde bir kızdı dövmeli kızıl saçlı falan ama cidden sadece ciddi ilişki aradığı belliydi bende zaman kaybetmek istemedim. sence bu haraket onu üzmüşmüdür?
Üzmüstür elbet ama ciddi bisey düşünmüyorsan oyalamadıgında iyi olmus yani. Ben badoo da kullanmıstım denedin mi hic orayı
bugün badoo dediğin uygulamayı indirdim bir eşleşme aldım kız benden 3 yaş büyük ve soğuk bir tip mesajlarımada geç cevap veriyor. ama tipi iyi. dövmeli birisi bu da dfkldfkl
güzel giriş yapmama rağmen bu kadar soğuk olmasındaki sebep nedir sence?
madem soğuk yapacaktın neden sağa kaydırdın beni?