İnternet & Teknoloji 3 ay Sevgilimin tiktok ya da facesine girmem lazım yardımmmm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güncellemeler3 ay 2 senedir bi ilişki içindeyim ilişkide sürekli cinsellik ön planda ne zaman yanıma gelse elliyo işin somu yatakta bitiyo o evlenicek diyo ama artık sanmıyorum çünkü benden utanıyo Sevgilimin tiktok ya da facesine girmem lazım yardımmmm? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Üniformalıçocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 3 ay Şifreyi bilmiyoruz biz 🤣 0 3 Yorumla Soran 3 ay Çok komikti gülmeyi unuttum Yorumla Üniformalıçocuk 3 ay Yazdığınız gönderiyi okur musunuz? Buraya neden yazdınız bu gönderiyi acaba? Yorumla Soran 3 ay Canım istedi Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 94% 3 ay İnternet & Teknoloji konusunda 645 cevap paylaştı. boş ver girme 0 0 Yorumla
meraklisevgili Takip Et Xper 5 Yaş: 23 3 ay Neden 0 7 Yorumla Soran 3 ay Lazım Yorumla meraklisevgili 3 ay Sende ekli mi Yorumla Soran 3 ay Evet Yorumla meraklisevgili 3 ay Senin hesabına girip deneyebilirin Yorumla meraklisevgili 3 ay Deneyebilirim Yorumla Soran 3 ay Hahaha oldu Yorumla meraklisevgili 3 ay Peki Yorumla
deepf3ar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 3 ay Gir o zaman 0 5 Yorumla Soran 3 ay Giremiyorum sorun da tam olarak o Yorumla deepf3ar 3 ay Niye Yorumla Soran 3 ay Şifreleri bilmiyorum Yorumla deepf3ar 3 ay Hacklerdim ama uğraşamam Yorumla Soran 3 ay 😔 Yorumla
kankamsen75 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 3 ay fake dene 0 3 Yorumla Soran 3 ay Olmuyo ki Yorumla kankamsen75 3 ay güvenlimi Yorumla Soran 3 ay Nası Yorumla
TahaEren44 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 3 ay Yapma bence 0 2 Yorumla Soran 3 ay Yapmam lazım ama yanlış bişry yapıyorsa eğer ki nence yapıyo hiç bi şifresini vermeyerek önlemimi alırım Yorumla TahaEren44 3 ay Erkekler özel hayatına müdahale edilmesini sevmezler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şifreyi bilmiyoruz biz 🤣
Çok komikti gülmeyi unuttum
Yazdığınız gönderiyi okur musunuz? Buraya neden yazdınız bu gönderiyi acaba?
Canım istedi
boş ver girme
Neden
Lazım
Sende ekli mi
Evet
Senin hesabına girip deneyebilirin
Deneyebilirim
Hahaha oldu
Peki
Gir o zaman
Giremiyorum sorun da tam olarak o
Niye
Şifreleri bilmiyorum
Hacklerdim ama uğraşamam
😔
fake dene
Olmuyo ki
güvenlimi
Nası
Yapma bence
Yapmam lazım ama yanlış bişry yapıyorsa eğer ki nence yapıyo hiç bi şifresini vermeyerek önlemimi alırım
Erkekler özel hayatına müdahale edilmesini sevmezler