İnternet & Teknoloji Affınıza Sığınarak bende soruyorum Abilerim Ablalarım Neden uyumadınız ? Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şarjım az yatacağım bende umarım erkek kalkarım %1 ihtimal bile vermiyorum ama belli olmaz Güncellemeler+1 yıl Erken * Affınıza Sığınarak bende soruyorum Abilerim Ablalarım Neden uyumadınız ? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DoğuBeyEfendi Takip Et Bilge Yaş: 56 , eic 100% +1 yıl valla affedecek bir şey yok çoktan yatmıştık. hem sonunda @Metin_a75 bile yattı galiba ısrarın üzerine... 0 1 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Pusbdjsbsksn reis ya Yorumla
gizemmmmms99 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl umarım erkek kalkarsın kanka. aksini düşünemedim 0 9 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl 😅😅 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Kahvaltı Yorumla gizemmmmms99 +1 yıl ooo metin bey çıkardı vurdu masaya tam alfa awk Yorumla Bana1caykoy +1 yıl @Metin_a75 Hocam çok gerginsiniz bea Yorumla gizemmmmms99 +1 yıl gece gece bize mi saplıcan awk :d rahat dur metiiiiiiiiin Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Cilvenizi Dm de yapar mısınız :) Yorumla gizemmmmms99 +1 yıl zıbar yat la sende çaycı hüseyin Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Yatmıyorum kardeşim gider misin sorumdan 😂 Yorumla gizemmmmms99 +1 yıl kovdu bu beni metin yazmıyorum daha da Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uyguluyonmu benim tavsiyeyi 😄 0 7 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Ne tavsiyesi kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geç yat erken kalk unuttunmu? Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Hazır Yarın Randevum varken denerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyin var? Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Kulağım iltihaplandı biraz onun için gideceğim gerçi geçti gibide arada sulanıyor hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Eyw. Yorumla
Tesettürlü_Bacınız Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Uykum yok. 0 2 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Ona da mı zam geldi Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Evet Yorumla
Tugbarabia Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uykum yok 0 1 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl :/... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
valla affedecek bir şey yok çoktan yatmıştık. hem sonunda @Metin_a75 bile yattı galiba ısrarın üzerine...
Pusbdjsbsksn reis ya
umarım erkek kalkarsın kanka. aksini düşünemedim
😅😅
Kahvaltı
ooo metin bey çıkardı vurdu masaya tam alfa awk
@Metin_a75 Hocam çok gerginsiniz bea
gece gece bize mi saplıcan awk :d rahat dur metiiiiiiiiin
Cilvenizi Dm de yapar mısınız :)
zıbar yat la sende çaycı hüseyin
Yatmıyorum kardeşim gider misin sorumdan 😂
kovdu bu beni metin yazmıyorum daha da
Uyguluyonmu benim tavsiyeyi 😄
Ne tavsiyesi kanka
Geç yat erken kalk unuttunmu?
Hazır Yarın Randevum varken denerim
Neyin var?
Kulağım iltihaplandı biraz onun için gideceğim gerçi geçti gibide arada sulanıyor hala
Geçmiş olsun
Eyw.
Uykum yok.
Ona da mı zam geldi
Evet
Uykum yok
:/...