Sosyal medyada fakir, çirkin, bakımsız, vasıfsız kimseyi göremiyorum. Hepsi kapaktan fırlamış gibi, hepsi müşür paşanın kızı/oğlu modunda. Çokta şey yapmamak lazım.
@hasegec ben daha dün üye oldum henüz engelleme kısmını bilmiyorum anlatabilirsin. Öğrendiğimde engelleyebilirim ona bir garanti veremem. Engellenmeyecek şekilde cümleler kurarsan sorun olacağını düşünmüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sosyal medya yanıltır, aldanmamak lazım. Sahte hayatların etrafınde karşı tarafa yanıltan görüntülerden ibaret. Herkes öyle zengin de değil.
dün fenomen yazmıyor du nick de
Anlamadım? Fenomen olduğum kategorideki sorularda yazar sadece.
ben hiç görmedim yeni fark ettim valla
Olsun ya önemli değil.
Sosyal medyada fakir, çirkin, bakımsız, vasıfsız kimseyi göremiyorum. Hepsi kapaktan fırlamış gibi, hepsi müşür paşanın kızı/oğlu modunda. Çokta şey yapmamak lazım.
uzaktan bilip bilmeden yorumlamak ne kolay dimi ;)
@hasegec Çokta şey yapmamak lazım demekle onu demek istedim zaten. Di yani
ben anlatacagimi anlatirdim da sen engellersin, boş ver en iyi sen biliyosn
@hasegec ben daha dün üye oldum henüz engelleme kısmını bilmiyorum anlatabilirsin. Öğrendiğimde engelleyebilirim ona bir garanti veremem. Engellenmeyecek şekilde cümleler kurarsan sorun olacağını düşünmüyorum.
mesaj gonderemiyorum ki anlataiyim 😂
sosyal medya da takip ettiğin kısım gelir düzeyi yüksek olan kısım olduğu için olabilir mi bu düşünce
her şey sosyal medyadaki gibi toz pembe değil
Zenginliğinin farkında değilsindir.
nasıl yani
Önemli olan cebindeki para değil, mutlu olmaktır... Sen hayata bakışını negatif tutup para ile mutlu olacağını zannedenlerdensin..
Metropol şehir knk ondan
Sosyal medyada herkes zengin zaten
Sen birde mall of İstanbul'a git dersin ekonomi çok iyi
Sen nerelisin ki