Ayşen grudayi uçakla istemeye gelen Vecihi gibi sendede pilotluk varsa artık ya da hostessen o yüzden yazmış olabilir bir nebze latife var içinde isim benzerliği olarak düşünmüyorum kendi ismini turetsen o isim dahi ortaya çıkmaz kesinlikle matrak yapmak isteyen biri tarafından yapılmış olması lazım olaylara atlıyor denir her işe karışıyor denir böyle karakterde biriysen muhtemelen seni çok iyi bilen biri bunu böyle yazabilir fakat yazmamasi gerekirdi bence de benim telefonda takma isim yoktur isim soyisim ya da işle alakalıysa onu hatırlatacak kısa notlar vardır örnek mavimsi taksici gibi yani taksi şoförlugu yakıştırdim sana sanırım 😂😂😂
Muhtemelen bir erkek Instagramda kayitlidir hatta şimdi şöyle bir şey yap https://m.youtube.com/watch?v=pk7YGEBXAhM bu videoyu Instagramda paylaş beğenen kişilerinin içinde rehberinde kayıtlı biri kesinlikle begenecektir ve bunların arasından en azından sayısal olarak şu kişi beni öyle kaydetmiştir dersin kesinlikle bunu anlayacaksindir sana olan davranışlarından insan psikolojisi illa açık verir süzgeçten geçirip daha kısa sürede bulursun sonrada videoyu kaldirirsin ☺️ tabiki istersen karar sana ait
Bugünlük görevimi yerine getirdim sanırım bir canlıyı mutlu etmek güldürmek görevimi artık uyuyabilirim iyi gecelerin olsun karar yinede sana ait bu arada vecihe diye yazdığı için seni küçük gördüğü için değil bence sana gerçekten değer veren biri muhakkak buda dip not
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende baktım uygulamaya normal kaydetmişler şükür 😃
İyi bakalım 😂😂😂
😃😃😃😃
Haha gerçekten mi öyle bir uygulama mı varmış ismi nedi uygulamanin
Evet var böyle bi uygulama adıda Getcontact
Bende birinde kız cano diye kayitliyim ne alakası ise
😂😂😂
Yeminle ya
Çok iyi bulmuş valla😂😂
Kiz pez*osu diye kayıt etmiş. Cano değil onu uygulama düzeltmis
haha birine bakmıştım ilahiyat kız diye kaydetmiş biri benni halbuki moda tasarımı okuyorum. . d
Aklıyla çelişmiş bence 😂😂
Vecihinin kız versiyonu olmasın o 😂
Bilemiyorum artık 😂😂
Ayşen grudayi uçakla istemeye gelen Vecihi gibi sendede pilotluk varsa artık ya da hostessen o yüzden yazmış olabilir bir nebze latife var içinde isim benzerliği olarak düşünmüyorum kendi ismini turetsen o isim dahi ortaya çıkmaz kesinlikle matrak yapmak isteyen biri tarafından yapılmış olması lazım olaylara atlıyor denir her işe karışıyor denir böyle karakterde biriysen muhtemelen seni çok iyi bilen biri bunu böyle yazabilir fakat yazmamasi gerekirdi bence de benim telefonda takma isim yoktur isim soyisim ya da işle alakalıysa onu hatırlatacak kısa notlar vardır örnek mavimsi taksici gibi yani taksi şoförlugu yakıştırdim sana sanırım 😂😂😂
Bu yazdıklarınızın hiçbiri beni içermiyor aksine hiçbir konuya atlamam ve çok konuşmam ha hostseste değilim pilotta değilim.
Kim hangi aklıyla kaydetti bilmiyorum ama kim kaydettiyse de öğrenmek isterim
Muhtemelen bir erkek Instagramda kayitlidir hatta şimdi şöyle bir şey yap https://m.youtube.com/watch?v=pk7YGEBXAhM bu videoyu Instagramda paylaş beğenen kişilerinin içinde rehberinde kayıtlı biri kesinlikle begenecektir ve bunların arasından en azından sayısal olarak şu kişi beni öyle kaydetmiştir dersin kesinlikle bunu anlayacaksindir sana olan davranışlarından insan psikolojisi illa açık verir süzgeçten geçirip daha kısa sürede bulursun sonrada videoyu kaldirirsin ☺️ tabiki istersen karar sana ait
Güzel taktik ama ben bunu paylaşmam 😂😂
Gece gece iyi güldürdün beni 😂😂
Bugünlük görevimi yerine getirdim sanırım bir canlıyı mutlu etmek güldürmek görevimi artık uyuyabilirim iyi gecelerin olsun karar yinede sana ait bu arada vecihe diye yazdığı için seni küçük gördüğü için değil bence sana gerçekten değer veren biri muhakkak buda dip not
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için ve güldürdünüz de ☺☺kayıt eden kişiye gelecek olursam er ya da geç bulacağım her kimse ☺☺
Rica ederim vecihe 😂😂😂 şaka şaka gülmen içindi sadece ayrıca bakılan programın ismi nedir ve gerçekten doğruluk payı varmıdır onu merak ediyorum
Uygulama ne kadar doğru bilmiyorum.
Uygulamanın adı Getcontact
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hemen hemen herkes adı ve soyadı şeklinde kayıtlı
Çok iyi smxmxxmxm
isimleri ile kayıtlı 🙄
ismiyle, o uygulamalar tehlike arz etmiyor mu yahu
O kadar bilmiyorum ben sadece merak edip baktım geride sildim
Herkesi ismiyle kaydediyorum
Vecihi hurkus 😂
Hiç komik değil