Güncellemeler
+1 yıl
İşte o şey bayağı korkutuyor adını duyduğumda bile korkuyorum o yüzden bildirim gitmesi beni bulmaları falan bayağı tedirgin etti ama sorduğum insanların hepsi böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediklerinde içim rahatladı

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gitmez sorun yok
Gerçekten gitmez değil mi hiç bir şekilde
Hayır :D
Ya ben bir şeyden korkuyorum da
Neyden? :D
Şimdi ben YouTubeden dün bir video izleyecektim izleyeceğim şeyi arattım ve alt alta kaydırırken p** ile ilgili bir belgesel çıktı karşıma ve İngiliz belgeseliydi kadın savaşçılar p** nın içinde / bilmem ne ( adını unuttum ) belgesel bende görmemek için üç noktaya tıkladım ve üç noktaya tıkladığım için bildirim gidip beni bulup ve takip etmelerinden korkuyorum ben biraz evhamlıyım da
Gerçekten hiç bir şekilde bulmaları mümkün değil değil mi bildirim de gitmez onlara ve beni bulamazlar İngilizce bir kanaldı ve belgeseldi
Böyle bir şey mümkün değil değil mi
Hayır rahat ol.. Hiç bir şey olmaz kimse seni bulamaz.
Asla mümkün değil rahat ol cidden :D
Ya teşekkür ederim ben çok korkak bir insanım da arkadaşlarımı da dünden beri darlıyorum kötü bir şey olur mu diye peki bildirim gider mi
Hayır gitmez ve rahat ol artık :D darlamana luzum yok hiç bir şey olmaz :D
Tamam teşekkür ederim rahatladım 😃
Rica ederim merak etme yani kimse bir şey yapamaz asdf
Evet ben de bir şey olamayacağını bildiğim halde korkuyorum hatta bu konu yüzünden psikiyatriste gittim
Yaaa ne kadar narinsin sen... inanılmaz cidden takılma bu kadar..
Evet insanlar genelde saf , masum olduğumu söylerler ama maalesef özellikle o şey beni çok korkutuyor
O şey derken üstte bahsettiğim şey
biliyorummm
İşte o şey beni bayağı korkutuyor adını duyduğumda bile korkuyorum bildirim gitmesi beni bulmaları falan bayağı tedirgin etti ama sorduğum insanların hepsi böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediklerinde içim rahatladı
rahatla :D
Tamam artık iyiyim