İnternet & Teknoloji İphone 6s ten sonra hangi telefona geçebilirim? internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İphone 6s kullanıyorum 7 yıldır artık sıkıldım ne kullanmalıyım ne ablabilirim Güncellemeler+1 yıl Ayfondan sıkıldım başka önerin İphone 6s ten sonra hangi telefona geçebilirim? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl iPhone ayarında bişey bakacaksan biraz 15 binden aşağı bakma 1 4 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl İphone iyi aldımı uzun yıllar kullanıyorum. Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Pahalı olmasa güzel telefon Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Pahalı olmasa güzel olmaz Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Güzel olsa nolur pahalı olduktan sonra Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İphone’nin 0 ı satılan en düşük modeli işte 1 0 Yorumla
star262011 Takip Et Xper 2 Yaş: 52 +1 yıl İPhone 14 PRO MAX 1 1 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Çok pahalı tatlım ya Yorumla
ErayErdem Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl iPhone 7 🤣😂😂 0 3 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Eskidi onlar da ya Yorumla ErayErdem +1 yıl iPhone 8 pluslar çok güzel hacı ben bir müddet kullandım güzeldi ama Android'e alışkın olduğum için tekrar Xiaomi aldim Yorumla ErayErdem +1 yıl Yani iPhone kullanacaksan 8 plus ya da xs Max android kullanırım diyorsan neye göre kullanacagina göre değişir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
iPhone ayarında bişey bakacaksan biraz 15 binden aşağı bakma
İphone iyi aldımı uzun yıllar kullanıyorum.
Pahalı olmasa güzel telefon
Pahalı olmasa güzel olmaz
Güzel olsa nolur pahalı olduktan sonra
İphone’nin 0 ı satılan en düşük modeli işte
İPhone 14 PRO MAX
Çok pahalı tatlım ya
iPhone 7 🤣😂😂
Eskidi onlar da ya
iPhone 8 pluslar çok güzel hacı ben bir müddet kullandım güzeldi ama Android'e alışkın olduğum için tekrar Xiaomi aldim
Yani iPhone kullanacaksan 8 plus ya da xs Max android kullanırım diyorsan neye göre kullanacagina göre değişir