Tabii ki herkesin hayatına kimse karışamaz. Fakat bana birazcık şov gibi geliyor. 🙄

Tabii ki herkesin hayatına kimse karışamaz. Fakat bana birazcık şov gibi geliyor. 🙄
İnsanların iç dünyasında elbette neler yaşadığını bilmek hiç bir zaman mümkün değil, ancak şunu çok iyi biliyorum ki çevreye karşı paylaşım yapmak bir şeyleri meydana dökmek insanlarda hastalık boyutuna geldi, öyle bağımlı hale geldi ki sosyal medya tehlikesi olan deepfake ile bir gün bir yetişkin videoları sitesinde kendimizi görebilirsiniz.
Ben birde şunu anlamıyorum niye insanlar birbirine karşı üstünlük kurma peşinde sevgilim yok evli değilim ama böyle şeylere heves etmiyorum neyin reklamını yapmak istiyorlar anlam veremiyorum.
şovunu bilmem.. ama ne zaman ailecek bir fotoğraf yüklesek kötü bir şey oluyor..
whatsapp grubumuz var okul arkadaşlarımızdan oluşuyor... ben büyük oğlumu bisiklet sürerken çektim koydum. bugün de böyle diye... Allah seni inandırsın, 5 dakika geçti geçmedi çocuk yere uçtu. tam dirseğinden kırıldı... parçalı kırık... ahhhhhhh
böyle bir sürü örnek sayabilirim.
ne bileyim.. canım istiyor fotoğraf koymayı yalan yok. ama uslandım artık. çok sorun yaşadık. daha koymam... ya belki kırk yılda bi koyarım tutamam kendimi.. onda da 3 ihlas, 1 felak 1 nas 1 fatiha... anca öyle :))))
Tabii ki şov, sahiden de mutlu olan kişiler ispata lüzum görmez bunu, arada olur öyle paylaşımlar lakin mütemadiyen aşk paylaşımı yapanlar suyunu çıkarıyor, arada bir paylaşanlar daha samimi geliyor bana , ne tatlılar diyorum, imreniyorum.
Sahteyle samimiyet aynı etkiyi göstermiyor. Ayrıca mütemadiyen de paylaşmak yanlış, nazar değer
Hayır bana samimi gelmiyorlar zaten umursamıyorum da yani kim ne paylaşıyorsa paylaşsın. zaten sosyal medyada herkes mutlu herkes mükemmel ve herkes hayattan zevk alıyor. çünkü kimse mutsuzluk içeren şeyler paylaşmaz. özellikle de sevgilisi olanlar zaten sorunları varsa bile dışa yansıtmaz bu yüzden de sorun yok gibi görünürler
Cevap
14Cevap
Ya belki öyledir belki değildir ama yani bence böyle şeyleri gizli tutmak en güzelidir bankada şov gibi geliyor düşünsenize özel bir an oluyor seks piknik gezi veya birlikte yapmak veya bir fotoğraf çekmek kimse bilmiyor ama siz birbirinize bakıp imalı bakışlarla birbirinize hissettirebiliyorsunuz bence ilişki budur ya paylaşılan değil özel ve gizli olan her zaman güzeldir
Kesinlikle tam olarak da samimiyetsiz geliyor gösteriş hava atma bende var demek aslında tam tersi bende yok ama olsun isteğim duygular ve arzular demek istiyorlar diye düşünüyorum.. ben bu kadar güzel olan ilişkiyi kimseye söylemem nazar değer diye korkarım millette yokda göze sokuyor işte.. herşeyde özenti olmaktan bikmadilar gitti
Kısmen evet. Mutluluk çok önemli ve değerli bir kavram. Bunu göstermek kadar, ifşa etmekte bence güzel mutluluğa güzelliklere teşvik edici yönlendirici faydalar sağlayabilir. Mutlu olmak istiyorsan, önce mutlu etmeyi bileceksin. Bunu Da yaşam felsefesi olarak not alalım lütfen.
İspat gerektirmeyen bir aşk olması bence daha iyi olurdu. Ne mutlu gözüken çiftler var ama asıl mutsuz olan onlar. Kendi tercihleridir, sonuçta onların sosyal medya hesabı ama samimi gelmiyor. Bana sosyal medya bile biraz saçma geliyor açıkçası, olsa muhtemelen ayda yılda bir atardım
Şov gibi geliyor hani tatile şuraya buraya gidersin okey de her yerde mıç mıç foto çekip atanlar hiç samimi değil
İnternet&teknoloji sen mi seçtin? 🙄
Samimiyetsiz geliyor bana, pozdan ibaret mutluluklara sahipler. Aksine inanmam. 🙄
Beğenmedim @KızlarSoruyor değiştirsin 🙄
Aa havalara bak buyur değiştir o zaman narkos..🙄
Sevgi ispat gerektirmez, Showa gerek duymaz
Sadece onunla anı yaşarsın
Herkes her gün mutlu olması mümkün değildir. Sürekli mutlu çiflerde mutlu hiç değildir. Daha çok gösteriş. Mutluluk reklamlarını sergiliyorlar.
Gelmiyor, gösterişi sevmem sadelik taraftarıyım. Sürekli aşk paylaşımlarını yineleyen kişilerin aslında bağımlı ve onaylanma isteği taşıdıklarını düşünüyorum bilinçaltında.
Bazıları gerçekten de samimi gelmiyor ki zaten mutsuz olsalar bile oraya kendilerini mutlu göstermek zorunda kalıyorlar bence insan biraz da kendi hayatına bakmalı kendi hayatını yaşamalı.
Sürekli her gün kavga eden anlaşamayan ama sosyal medyada mutluyuz, huzurluyuz pozu her gün veren çiftleri biliyorum. Bana samimi gelmiyorlar ve çoğu yalan.
Bu tarz şeyler çok samimi değil. Sitemizde de var, görüşlerde falan değişik hareketler falan. Özelleri var orası sizde diğer türlü sanki göstermelik gibi
Asla samimi gelmiyor. Ki o mutlu pozların arkasında hiç öyle mutlu şeyler yatmıyor. 3-4 ay öyle pozlar verip sonra boşanıyoruz diyolar
Hayır. Kimse mutsuz anını paylaşmadığı için sosyal medya bana samimi gelmiyor hep yalan hep dolan gibi geliyor
Kavga anlarınıda atsınlar mi?🤣🤣🤣 senin için bir gün kavga anımızı story yapayım bak nasıl olacak🤣🤣
Gösterisi güzel bulmuyorum. Kendi hayatlarini o kadar göz önüne koymaları gösteriş. Gereksiz.
Mutlu anlarını paylaşıyorlar tamam ama paylaşmadığı kötü anları da muhakkak vardır. Paylaşmasınlar da zaten, ne gereği var.
Çok itici ve gösteriş meraklısı kişiler. Dışarıya 'biz çok mutluyuz' havası verirler ama aslında çok toksik bir ilişkileri vardır.
Gelmesede evlerinin icini bildiğim icin gıpta ediyorum çünkü gercekten mutlular
Anların amacı fenomen olup, sahte mutluluklarıyla reklam alıp para kazanmak.
Şov tabiki baksan kamera arkasında suratlar asıktır
Algıdan başka bir şey değil.
Samimi gelmiyor, değiller de zaten.
Hiç umrumda değil cidden ignore edip geçiyorum
hayır hele içlerini bildiğim arkaadaşım olan çiftlerde gülüp geçiyorum.
Allah daim etsin ama böyle sürekli sürekli paylaşımlar yapmak görgüsüzlüğüm dik alası geliyor.
Hayır tamamen özendirmek için şov amaçlı atıyorlar bence
Herşeyimi ulu orta yaşamayı sevmiyorum.
Bence mahremiyet olması gerekiyor.
Samimi bulmuyorum.
Gerçekten mutlu olan ıspata reklama gerek duymaz. Gösteriş bence🤭
Çevremde öyle olanlar yok. Denk gelirsem de samimi bulur muyum kes lan şovu derim galiba hahah
resmi çekip kamerayı kapatıp birbirlerine bakmıyodur çoğu:)
Hiç bir zaman her şey göründüğü gibi değildir bilemiyorum
Ne istiyorsun milletin mutluluğudan herkes mutsuz mu olsun aa😄
Sana rahat battığından mutsuzsun
Hiç samimi bulmuyorum. Ne kadar mutlu olduğunu ha bire gösteren insan aslında özel hayatında birçok sorunla mücadele ediyor gibi geliyor bana.
Şov hayatın bir parçası 😅
Bayılırım, olan var olmayan var djdj
Aşk ne la ben bilmem aşk meşk
Paylaşım yapılabilir ama sürekli de paylaşılmaz özel diye bir şey var.
çok yapmacık geliyor cıvık ilişkilerden nefret ederim zaten
Çok gereksiz geliyor
Yapmacık gösteriş aslında mutlu degiller
Gelmiyor. Hiç mi derdiniz yok allahsızlar diyorum
Hayır sahte mutluluğu nerede görsem tanırım
Ihıh çoğu yapmacık geliyor
Çok itici hepsini instagramdan kısıtlıyorum 😄
Bence asıl mutsuz olanlar onlar.
yapmacık geliyor bana
Yani mutlular demek ki evet diyorum bu soruya
Sezen aksu,,, ,,,
Samimi değiller
Nedense hiç kimse bana samimi gelmiyor 😄
Dışarıdan çok görünen içeride hiç yoktur
Hayır bana kesinlikle samimi gelmiyor
Şov gibi gelmesin şov zaten
Tamamen gösteriş budalaları :)
Öyleleri çok çabuk ayrılıyorlar çok farkedtim
Beğeni için beraberler gibi
Hayır. Gercek acı da, mutluluk da saklanır.
Helede evli olanlar tamamen yalan
İlgi mantaklıgı
Ewet
Bence bana samimi gelmiyo pek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?