İnternet & Teknoloji Telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor, tamire götürmeden düzelmez mi artık? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Telciye götürmeden düzelmez mi Güncellemeler+1 yıl Soru başlığımı düzeltmişler teşekkürler 😂 Telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor, tamire götürmeden düzelmez mi artık? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gerigelennnmektup Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Redmi kullanıcı olmanın en iyi özellişiği şarjım asla bitmiyor. Seninkide düzelmez mecbur gmtürecen 0 0 Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Bataryası ölmüş büyük ihtimal bataryayı değiştirirsen düzelir 0 0 Yorumla
Günlerden-Ne Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl F dosya yöneticisi var. Onu yükle ve arka planda çalışan bütün uygulamaların pillerini kısıtla. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam deniyorum Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ben bakarak düzeltebiliyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Öyle işte Yorumla Soran +1 yıl Benimkime de bak dkjgd Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Bakayım ayıp ediyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Redmi kullanıcı olmanın en iyi özellişiği şarjım asla bitmiyor. Seninkide düzelmez mecbur gmtürecen
Bataryası ölmüş büyük ihtimal bataryayı değiştirirsen düzelir
F dosya yöneticisi var. Onu yükle ve arka planda çalışan bütün uygulamaların pillerini kısıtla.
Tamam deniyorum
Ben bakarak düzeltebiliyorum
Nasıl
Öyle işte
Benimkime de bak dkjgd
Bakayım ayıp ediyorsun
Bataryanın değişmesi lazım
Batarya değişimi şart
duzelmez bataryasi bitmistir
Batarya değişmeli