İnternet & Teknoloji En son kimden, ne mesaj aldın? Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bakalim kimler cesur Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! En son kimden ne mesaj aldın? En son kimden, ne mesaj aldın? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Siteden aldım süper soru için. 1 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Arkadaşımdan ne yapıyorsun iyi misin diye sigara kahve içmeye oturmuş da yazdı 1 0 Yorumla
Ameli00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl @Wrampyu instadan video atmış😂😂 1 11 Yorumla Wrampyu +1 yıl Hehehehe 😂😂 ama videoları izlemeye doyulmaz Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ne atmis Yorumla Wrampyu +1 yıl Kedi spoiler vermek yok 😂😂 Yorumla Ameli00 +1 yıl Genel lol editleri ve kedi videoları 😂😂 @kotucocuk0707 Yorumla Wrampyu +1 yıl İzlemişşş ahhh bebeğim😌 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Burdan yürümek yerine özelden mi yürü senjz Yorumla Ameli00 +1 yıl Yürümesine gerek yok 2 adımlık uzakta evi cnslndkndknd @kotucocuk0707 Yorumla Wrampyu +1 yıl Zaten yüzyüze yürüyorum 😂 her bir yandan kuşatıldı Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Size kolay gelsin gencler Yorumla Wrampyu +1 yıl Teşekkürlerr Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Eyvallah Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı. Bir arkadaş ses atmıştı 0 1 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Peki Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Babamdan beni işyerinden gel al diye 0 5 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ohaa babanı sen mi aliyon Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl Bugün öyle oldu arabası tamirde Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sacamaldim heralde neyse dikkatli sur Yorumla AngelInHeaven90 +1 yıl Dikkatli sürerim zaten Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Peki Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir arkadaştan bu mesajı aldım "Ama boşver😂" 0 1 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Neyi🤣🤣🤣 Yorumla
ulubilgehan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 2 ay önce falan ama kim hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Kardeşim yazdı, Arkadaşına uğrayacakmış 0 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl KS de mi? 0 2 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Oda olur gönlünden ne koparsa Yorumla QueenOfSea +1 yıl günaydın" Yorumla
nazlıı88 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kankamdann 0 4 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Erekmi Yorumla nazlıı88 +1 yıl Kız Yorumla nazlıı88 +1 yıl Nerde görülmüş kızla erkek kanka olmuş komik misiniz sjsjjs Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Ben görmedim oyuzden sordum ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Siteden aldım süper soru için.
Arkadaşımdan ne yapıyorsun iyi misin diye sigara kahve içmeye oturmuş da yazdı
Babamdan almışım
Dertleştiğimiz Bi arkadaş var ondan
@Wrampyu instadan video atmış😂😂
Hehehehe 😂😂 ama videoları izlemeye doyulmaz
Ne atmis
Kedi spoiler vermek yok 😂😂
Genel lol editleri ve kedi videoları 😂😂 @kotucocuk0707