İnternet & Teknoloji Bilgisayarda yanlışlıkla bir dosyayı kalıcı olarak sildim o dosyayı geri alabilir miyim? Bilgisayar windows 7 ultimate? VOLKANİNANMAZ Takip Et Bilge Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilgisayarda yanlışlıkla bir dosyayı kalıco olarak sildim o dosyayı geri alabilir miyim. Bilgisayar windows 7 ultimate? Güncellemeler+1 yıl Ücretsiz indirme var mı word dosyası bozuksa düzeltebilir miyim Bilgisayarda yanlışlıkla bir dosyayı kalıcı olarak sildim o dosyayı geri alabilir miyim? Bilgisayar windows 7 ultimate? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fdeftxxsj2j23h Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ne dosyasi olduguna bagli aslinda bazi programlar yedekliyo 1 5 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl word belgesi Yorumla Fdeftxxsj2j23h +1 yıl Windosws 7 hakkinda pek bilgim yok da cop kutusu cart curt vardi Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl çöp kutusunda yok Yorumla Fdeftxxsj2j23h +1 yıl O zamam bilmem Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl yorumunuz için teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne dosyası ve ne zaman oldu 1 17 Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl bugün saat 11 gibi word dosyası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Recover my files kullan Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl onunla düzelir mi Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl sabah bakarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanmaya başlamadan direk taramaya sok muhtemelen gelir Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl teşekkür ederim Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl ücretsiz oluyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Crackli sürümü kur Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl 1 tane buldum word dosyası bozuk gösteriyor düzeltebilir miyim Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl crackli sürümünü kurarım Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl crack li sürümü var mı yoksa ben mi bulmam gerekiyor tek tek crack deneyerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Program yanına full yazınca arama sonuçları gelir Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl full olanını indirdim ondada para istiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnternet olmadan kurulum yap istemez Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl kesin kurtarır mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer şimdiye kadar PC yi normal kullandiysan hayır silinen dosyanın üzerine direk işlem yapmak gerekiyor Yorumla VOLKANİNANMAZ +1 yıl bozuk olduğu için açamıyor diyordu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne dosyasi olduguna bagli aslinda bazi programlar yedekliyo
word belgesi
Windosws 7 hakkinda pek bilgim yok da cop kutusu cart curt vardi
çöp kutusunda yok
O zamam bilmem
yorumunuz için teşekkür ederim
Ne dosyası ve ne zaman oldu
bugün saat 11 gibi word dosyası
Recover my files kullan
onunla düzelir mi
sabah bakarım
Kullanmaya başlamadan direk taramaya sok muhtemelen gelir
teşekkür ederim
ücretsiz oluyor mu
Crackli sürümü kur
1 tane buldum word dosyası bozuk gösteriyor düzeltebilir miyim
crackli sürümünü kurarım
crack li sürümü var mı yoksa ben mi bulmam gerekiyor tek tek crack deneyerek
Program yanına full yazınca arama sonuçları gelir
full olanını indirdim ondada para istiyor
İnternet olmadan kurulum yap istemez
kesin kurtarır mı
Eğer şimdiye kadar PC yi normal kullandiysan hayır silinen dosyanın üzerine direk işlem yapmak gerekiyor
bozuk olduğu için açamıyor diyordu