İnternet & Teknoloji Sabah uyandığında telefonunda ne görmek isterdin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Iban'a para gelmiş olsunn Güncellemeler+1 yıl Eywallah Sabah uyandığında telefonunda ne görmek isterdin? Cevapla Telefon Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben sevgilimin günaydın mesajını görmek isterdim olsaydı tabi ki de 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gördüğüm çok güzel bir şey var, onun dışında hesabıma para yatsa he sürekli krediniz hazır diye mesaj geliyor sadece 0 0 Yorumla
ByTavsann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kız aynen ha la şöyle en kötü borç harcı kapatıp o an lazım olan şeyleri karşılayacak kadar gelse miss 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim adamın mesajı yeter bana.. maddi bir şey beklemem 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Hepsi dursun yalnız bir kişi olsun tek mesaj o bile yeter. 0 0 Yorumla
Poyraazz21 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hahahaaaa manyak ya kim istemez ki onu 😂😂😂😂😂😂 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 991 cevap paylaştı. Bir banka bildirimi hesabıma yüklü miktar gelmiş 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. "Beşiktaş Şampiyon" bildirimi 😄 1 0 Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sevdiğimden gelen günaydın mesajı 🫠 1 0 Yorumla
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bedava kolay para isteyen k*dınlar boş yapmasın 0 0 Yorumla
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bol sıfırlı meblağlarda para gelmiş olsun 0 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bol sıfırlı para transferi 😄 0 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl 0000000000000 bundan kolay ne var 😂 Yorumla
angelaist Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl Butun Suriyeliler ve Afganlar ülkeden gonderilmis 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Tarih 2004 2005 falan olsun 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şampiyon GALATASARAY haberini :D 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. Uçak bileti fotosu.. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı. Ne olursa 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı. Dünya değişiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben sevgilimin günaydın mesajını görmek isterdim olsaydı tabi ki de
Gördüğüm çok güzel bir şey var, onun dışında hesabıma para yatsa he sürekli krediniz hazır diye mesaj geliyor sadece
Kız aynen ha la şöyle en kötü borç harcı kapatıp o an lazım olan şeyleri karşılayacak kadar gelse miss
Sevdiğim adamın mesajı yeter bana.. maddi bir şey beklemem
Hepsi dursun yalnız bir kişi olsun tek mesaj o bile yeter.
Hahahaaaa manyak ya kim istemez ki onu 😂😂😂😂😂😂
Bir banka bildirimi hesabıma yüklü miktar gelmiş
"Beşiktaş Şampiyon" bildirimi 😄
Sevdiğimden gelen günaydın mesajı 🫠
Bedava kolay para isteyen k*dınlar boş yapmasın
para gelse çok güzel olur :D
İbanına... Tl para geldi 😃
Bol sıfırlı meblağlarda para gelmiş olsun
Şöyle çok değil 1.000.000 kwd yeter
Bol sıfırlı para transferi 😄
0000000000000 bundan kolay ne var 😂
İbana 500bin lira yeterlidir