İnternet & Teknoloji WhatsApp'ta yedeklemeyi tamamen kapattığım halde otomatik yapıyor. Nasıl engellerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2-3 günde bir kendi kendine inatla yedekleme yapıyor otomatik bunu nasıl engellerim? Güncellemeler+1 yıl ...... WhatsApp'ta yedeklemeyi tamamen kapattığım halde otomatik yapıyor. Nasıl engellerim? Cevapla WhatsApp Soruları Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. ayarlar/sohbetler/sohbet yedeği/ ordan googlde drive yedekle var on asla yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yaptım zaten olmuyor yinede Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı. olur mu yaw depolamaya gir Ordan kapat 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Wp ayarlarindan depolama süresini hiçbir zaman olarak ayarladım ama inatla hâlâ yedekliyor Yorumla Nawdeniz +1 yıl Sil tekrar yükle Yorumla Soran +1 yıl Mesajlar gider Yorumla Nawdeniz +1 yıl Ebesinin nikahı depoluyor dedin ya mesajlar driver e kaydoluyor Yorumla Soran +1 yıl Ne kiziyorsun be Yorumla Nawdeniz +1 yıl Kızmadım sakin ol ((: Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ayarlar/sohbetler/sohbet yedeği/ ordan googlde drive yedekle var on asla yap
Öyle yaptım zaten olmuyor yinede
olur mu yaw depolamaya gir Ordan kapat
Wp ayarlarindan depolama süresini hiçbir zaman olarak ayarladım ama inatla hâlâ yedekliyor
Sil tekrar yükle
Mesajlar gider
Ebesinin nikahı depoluyor dedin ya mesajlar driver e kaydoluyor
Ne kiziyorsun be
Kızmadım sakin ol ((: