İnternet & Teknoloji İnstagramda gönderilen mesaj silinince karşı taraftan da silinir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir karar verin hangisi İnstagramda gönderilen mesaj silinince karşı taraftan da silinir mi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Strexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Asla silinmez , verilerde saklı 0 23 Yorumla problem_değil +1 yıl Verilere nerden bakılıyor Yorumla Strexs +1 yıl Verilerini indirerek Yorumla problem_değil +1 yıl Nasıl işte adım adım hangi ayar Yorumla Strexs +1 yıl Sabah ss ativerem Yorumla Strexs +1 yıl Slyexll bu instagrama ulaş Yorumla problem_değil +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Strexs +1 yıl Rica ederimn Yorumla Strexs +1 yıl Hatta gel Instagram düzeldi ise uyumadan ativerem Yorumla problem_değil +1 yıl Yok burdan olsun Yorumla Strexs +1 yıl Burdan ss atilmiyor Yorumla problem_değil +1 yıl Tarif edebilrsin ya da kalsın Yorumla Strexs +1 yıl Ayarlar Yorumla Soran +1 yıl https://imagesyukle.com Yorumla Strexs +1 yıl Haraketlerin Yorumla Strexs +1 yıl En altta verileri indir var Yorumla Strexs +1 yıl Ona tıkla mailine gelir Yorumla problem_değil +1 yıl Yazılıp geri alınan msjlar da geliyor yani Yorumla Strexs +1 yıl Gelir o verikerde sohbetini bul Yorumla Strexs +1 yıl Çıkar hepsi Yorumla problem_değil +1 yıl Talep oluşturdum kişi sohbet sormadı 4 gün içinde gelir gibi bir şey yazıyor Yorumla Strexs +1 yıl Maile gelir 2 güne max Yorumla problem_değil +1 yıl Tamamdır teşekkürler Yorumla Strexs +1 yıl Rica edeimm Yorumla
neanlatımyurdagul Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Mesajı geri çekerseniz karşı taraftan da siliniyor 0 1 Yorumla Strexs +1 yıl Yok verilerde duruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Asla silinmez , verilerde saklı
Verilere nerden bakılıyor
Verilerini indirerek
Nasıl işte adım adım hangi ayar
Sabah ss ativerem
Slyexll bu instagrama ulaş
Peki teşekkürler
Rica ederimn
Hatta gel Instagram düzeldi ise uyumadan ativerem