İnternet & Teknoloji Arkadaşlar instagram çöktü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Twitter çalkalanıyor onfan dolayı mı acaba Arkadaşlar instagram çöktü mü? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bende açılıyor, 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ne ulan bu Instagram sevdası gecenin bu saatinde 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tw çalkalanıyor reis sen hala yat uyu Yorumla Oluştur +1 yıl Telegramdan dünya genelinde sorun olduğu bildirimi geldi, tw'de de sadece Kemal'in babala tv programı var neyin peşindesin Yorumla Soran +1 yıl Biseyin pesinde degilim olsam söylerim Yorumla Soran +1 yıl Ondan kaynakli bir sorun mu acana diye düşündüm okey? Yorumla Soran +1 yıl Acaba* Yorumla
melihyakicii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çöktü la gardaaaş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Napalim be ya sabaha düzelir Yorumla melihyakicii +1 yıl O değil de tam tartışmanın ortasında gitti be xkajxksnxkndkc Yorumla Soran +1 yıl Ne tartismasi la Yorumla melihyakicii +1 yıl Arkadaşla tartışıyordum da kesiliverdi Yorumla Soran +1 yıl NQNBANAJAMJSFND Yorumla melihyakicii +1 yıl Gül gül başına gelsin nası kötü bi şey gör Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet abla 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tm ablam Yorumla Johncois +1 yıl İyi geceler teyzem Yorumla Soran +1 yıl İyi geceeler dede Yorumla Johncois +1 yıl Uzatma ebe Yorumla Soran +1 yıl Uzatan sensin emmi Yorumla Johncois +1 yıl Sal beni Yorumla Soran +1 yıl E git kanka tutanmi var silah zoruyla bekletmiyorum? Yorumla
uswr74838383 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evett 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden acaba tw çalkalanıyor Yorumla uswr74838383 +1 yıl Hiç bilmiyorum bir anda oldu direkt baktım çökmüş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende açılıyor,
Ne ulan bu Instagram sevdası gecenin bu saatinde
Tw çalkalanıyor reis sen hala yat uyu
Telegramdan dünya genelinde sorun olduğu bildirimi geldi, tw'de de sadece Kemal'in babala tv programı var neyin peşindesin
Biseyin pesinde degilim olsam söylerim
Ondan kaynakli bir sorun mu acana diye düşündüm okey?
Acaba*
Çöktü la gardaaaş
Napalim be ya sabaha düzelir
O değil de tam tartışmanın ortasında gitti be xkajxksnxkndkc
Ne tartismasi la
Arkadaşla tartışıyordum da kesiliverdi
NQNBANAJAMJSFND
Gül gül başına gelsin nası kötü bi şey gör
Evet abla
Tm ablam
İyi geceler teyzem
İyi geceeler dede
Uzatma ebe
Uzatan sensin emmi
Sal beni
E git kanka tutanmi var silah zoruyla bekletmiyorum?
Evett
Neden acaba tw çalkalanıyor
Hiç bilmiyorum bir anda oldu direkt baktım çökmüş
EVET.
Neden acaba
Cokmedi
maalesef