İnternet & Teknoloji Telefonunuzda kılıf kullanıyor musunz📱? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Telefonunuzda kılıf kullanıyor musunz📱? Günümüzde telefonlar pahalı telefonunuzu korumak için önlem alıyor musunuz kılıf ve koruma camı kullanıyor musunz? Kullanıyorum Kullanmıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Telefonunuzda kılıf kullanıyor musunz📱? Cevapla Telefon Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Her zaman kullanıyorum boyutu minimal olduğu için bide 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Orjinal kılıf kullanıyorum, evet. 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kılıf kullanın tavsiye ederim kazaya karşı. ben yanımda taşırım. nerde ne çıkacağı belli diil. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet kılıfla kullanıyorum zırhlı kılıf 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl arka camı cam mecburen kullanıyorum... kac defa dusurdugumu ben unuttum.. tuz buz olurdu coktan 0 0 Yorumla
Mtmzllmatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben aldım da cok dayanmadı koptu süsü sade kullanıyorm şu an öyle de şık bence 0 1 Yorumla Mtmzllmatmazel +1 yıl Pardon ben bu kılıf modelini soruyorsunuz diye anladım 🤭 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Kullanıyorum turuncusunun aynısıydı şimdi sade kullanıyorum 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Görseldeki inci olan kılıfı çok sevdim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır , kaplama kullanıyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar