Zaten canli acsan bile hemen köseyi dönerim diye bir sey yok gelicek olan 3-5 kurus. Yüz göstermeme konusunda kimileri maske falan takiyo hatdaha yerli malimiz bile vardi nickini unuttum yüzüne corona maskesi takip deli deli hareketler yapan. Ama fazla kazanc bekleme zaten hediye gelince degerinin bir kismini tiktok aliyor 50 tl lik hediye geldi 50si de senin diye bir sey yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
video atmanız lazım tiktoka
twerk yap. hediye olarak sunu şunu gönderirseniz bunu bunu yaparım de
Soyunarak😂
Hahahahaha
Zeki
Dua ile dua kanali ac
Ogfff
Nerdensin lo
Neyy
Nerdensin hangi sehir
Çok seksisen kazanirsin
her şey yapabilirsin
Demek istediğim indirdim diyelim
Neye göre para kazanılıyor
Sistem nasıl işliyor
Kuralları kullana kullana öğreniyorsun ilk içerik üreterek takipçi kazanacan sonra parayı düşün
Para lazım boktan uygulamayı da indirmek istemiyorum
Öyle 1 ayda olucak iş değil kısa süreli hiçbişey yapamazsın aylarını yıllarını vermen lazım para kazanmak için hayırdır ne yapacan parayı
Lazım part time çalışıyorum da yetmiyor
Böyle hayatın...
AMac
Tamam
1000 takipcin olunca canli yayin acabiliyosun canli yayinda hediye dileniyosun ve video yüklenir yüklenmez uygulamadan cikip bir kac saat girmezsen videon kesfete düsüyo
Yüzümü göstermek istemiyorum canlı yayında yapmak istemiyorum 🥺
Keşke param olsaydı da
Bunları dusunmeseydim
Zaten canli acsan bile hemen köseyi dönerim diye bir sey yok gelicek olan 3-5 kurus. Yüz göstermeme konusunda kimileri maske falan takiyo hatdaha yerli malimiz bile vardi nickini unuttum yüzüne corona maskesi takip deli deli hareketler yapan. Ama fazla kazanc bekleme zaten hediye gelince degerinin bir kismini tiktok aliyor 50 tl lik hediye geldi 50si de senin diye bir sey yok.