Program vardı sildim ben, daha yeni yükledim. Gece____kusu isimli biri vardı Tolga bulamıyorum🥲
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kim oldugunu bilmiyorum ama ufaktan uzaman gerektigini biliyorum sevgilim ile arada bir konusabiliyorum zaten senin sacma oyunlarin ile ugrasmak istemiyorum ki zaten oyun yapmak istemesen delikanli gibi karsima cikardin bi sorun olsaydi
Napıcan knk hayırdır
@gece__kusu mu aradığın üye
Evet onu arıyo
@Sprikb Kocaeli bir çocuktu sanırım çok konuşmadım yürüyünce guvenemedim sürekli Karadeniz şivesi yapiyo eger aynı kişi ise
Sen kimsin?
@Sprikb kim olduğumu boş ver bu kişi nude icin burada 3 4 ay sonra istediğini almaya calisiyo atmazsan zaten konusmuyo sevgilin ise guvenme sadece
Biz o konuları konuştuk zorlicak biri değil beni taniyorsa yapmaz güveniyorum yaparsada sonu biliyo 🙂
Kim oldugunu desene kimi tehtid edipte boyle bir sey yapiyormusum banane senin burusuk vucudundan ugrasma bizimle isine bak
Ki knk ben kendimi kulandiricak bir kız değilim ona nude atan kızlar atmasaydı benimde çevremde var erkekleri tanıyorum nude atan kizlar hakında iyi bir şey söylemiyolar hatta gülüp geçiyolar burdaki bazı kızlarla aşk değilde kulanmak için yazmış ola bilir bana karşı öyle bir yaklasimi olmadı cinselik olmadan da sevgili olunuyo ki o öyle yapacak biri değil en azından bana yapmadı yapmazda konustuk diğer kızlarla geçmişi olabilir her insan zaman zaman arzuluya bilir ben buna zaten bir şey demem ama o da cinselik veya nude için beni zorlamaz bizim ilişkimiz öyle değil çünkü öyle bir sey olsa zaten bitiririm
O bana yazarken yakın kız ark dışındaki kizlarw yazıcağınıda düşünmüyorum şimdi sen kim olduğunu söylemiyorsun gizli üyesi seni hiç tanımıyorum senin ne yapya calistigini nerden bile bilirim yani boşuna güvenme filan deme ben her şeyin farkindayim
burada birine güvenmemem gerekirse o da sensin gizli üye
@Sprikb @GECE__KUŞU takma sizanca boş muhabbet işte kidkananlar var belliki sahte hesaplar ile uğraşıyorlar kim olduğu bile belli olmayan bir ihbar gibi cikiyolar ortaya sende cevabını aldın uzak dur gençlerden onların kafası senden iyi çalışıyor
Çocukta silah zoruyla istemiyo sonuçta sizde atmasaydiniz şimdi hemcinsim slk diye kalkipta geçmisini sorguluyup onu sorguya çekmem senin sözünle güvenmemezlik yapmam bana yaptımı hyr eskiler bizi ilgilendirmez
@Sprikb bu görüş 😂😂
@Suleyman_xxx sana ne oluyor kim olarak geldin soruya onu öğrenelim önce
Sıradan bir TC vatandaşı diyelim sen asıl gizlenip neden saçma şeyler ile kafa karıştırıyorsun onu açıkla istemediğin ortamda bulun ma resim diyorsun atmasaydın kızım
@Suleyman_xxx ugrasaman seninle
Knk sana ne oluyo kendin bı gizliden çık @Suleyman_xxx seni hiç alkalar etmez
Ben uğraşırım kim olduğunu bilsem ama gizli korkak olunca malum
@Suleyman_xxx kız bile alakadar etmez demiş sana 🙂
Kızım senin anlama sorunun mu var ben sana seni hiç alakalar etmez dedim siteyede önüne gelen her engeli girmiş
Demek istedigim şu süleymanla uğraşma seni ilgilendirmez onun ne yazcağına sen karar veremezsin ne yapcağına anladın bi de açıklama yaptım ya ne bilim
@Sprikb hem bana ne sulodan Tolga düşünsün
Gizliden çik ciddiye alalım erkek bile olabilirsin
Kızım Tolga beni tanıyo Süleymanı tanıyo boş yapma
Bencede gizliden çık seni ciddiye alalım
Gizli saklı saçma sapan işsiz gibi uğrasma
Korkak bir iftiracının tekisin yemin ediyorum 4 senelik KS hayatimda kufur etmemeye dikkat ederim ama senin kurtlu gotunu cingeneler tiftifleksin be ank kaßarı neyi kanitlamaya calisiyirsun be ecnebi truvesti kaos olmasini mi istiyorsun ne istiyorsun işine bak zamaninda galiba tiktiri cektim sana bak alışıksindir gene diyorum diktir gitttt
@GECE__KUŞU iftira mi nude istemedin mi yemin eder misin
@GECE__KUŞU amacın o burdaki bosuna kıvırma sıra bu kıza gelmiş sadece seni iyi tanısın sadece o kadar
Instagram ve Snapchat ten konuşmadık mı
Peki sen bunu kanitlayabilirmisin?
Aa tanıdım ya olur mu jfjdjf cidden sen benim piskolojimi bozmaya basladin defolup gidermisin
@GECE__KUŞU psikolojin zaten bozuk senin ispat edemem ama Karadeniz şivesi ile yorumlarıma gelirdin bunu biliyorum
Kimligini acmamakla neden bu kadar ısrarcısın
@GECE__KUŞU bu hesabı bilmezsin çünkü gerek yok
@GECE__KUŞU kardeşim şuna cevap verip seviyesine inme zaten fake olduğu çok belli bak keyfine o burada havlar gider
Kızım Tolga bana anlatıyo çocuk zorlamı istede atmasaydın kendin dünden meraklisin gelmiş beni mi uyariyosun ben kendimi biliyorum karışma
@Sprikb zaman ile anlarsın şimdi ne demek istediğimi sadece kurnaz ol diyorum önce bir güven oluşsun şimdi senden istemem ciddi düşünüyorum saçmalama gibi şeyler söylüyordur şöyle bir 5 6 ay geçsin o zaman anlarsın gerçek yüzünü iyi geceler sana onunda canı cehenneme zaten cennette ne işi var
Sen ne istiyorsun ilişkimizi mahfetmek mi yeter ya zaten bu sorunlar yuzunden bende uyku kalmadi tartismadigimiz gun kalmadi gozume uyku girmiyor ne istiyorsun ya yeter * animi ben anmci bir insan degilim yeter kimse istemiyorsa istemesin ne yaptim insanlarin hayatlarini mi mahffetim yemin ederim biktim artik hayat bunaltici zaten yeter senin bana karsi kuyruk acin var demekki hosuma gitmemissin demek ki anlasamamisizdir egonu ilgini tatmin edememissimdir ben aldatilan kullaninan cocuktum hayatimdan kimseyi eften puften sebeplerle cikarmam ne oldugu belirsiz korkak birinin tekisin
Ve ben senin kim oldugunu da biliyorum adanadaki merve
Ve herkes sorudaki cevaplarının en başına gidebilir mi bak yürüyünce güvenemedim diyor cok konusmadim diyor ondan sonra 5 6 ay diyor simdi de guvendikden sonra gor diyor
Kendin ile çelişiyorsun
Kendini o kadar yukseklerde goruyuorsun ki kendine bk atmiyorsun da beni karalamaya calisiyorsun demi aa dogru egonuz ve siz muhtesem ikilisiniz tebrik ederim
@GECE__KUŞU kuyruk acım olsa takip atar konuşmaya çalışırdım burada biri sormuş sadece onlara kiminle konuştuklarını bilsinler istedim başkada amacım yok merve değilim daha kaç kız var bilmiyoruz neyse iyi günler ama öyle yorumlarda Karadenizli konuşmalar ile özeline almayı iki biliyosun
Kes sesini yeter artık
@GECE__KUŞU sen sus bence hadi sevgili olan kişi burada durmaz
Sevgilimi de alıp gideceğim zaten böyle saçmalıklarla uğraşacak vaktimiz yok
@GECE__KUŞU saçmalık senin kaç hesabın olduğu belli değil bu hesabinkapatirsin güven için diğer hesaplardan yürürsün hadi meşgul etme burayı
Kimseye bos güven vermem ben seninle nasil bir samimiyetimiz oldu bilmiyorum ama benimle olmak isteyen benimle olur olmak istemeyeni de zorlamam beni taniyorsun öylemi söyle bakalım ilişki hayatinda kim en cok guvenip kim en saftirik kisi oldu hayati boyunca kim aldatildi kim vurgun yedi ben bunlari yasadim ve hic bir sevdigime geipte bu sekilde yalandan sevgi yalandan guven vermem inanmak senin elinde sen diyecegini dedin şimdi rica ediyorum yazma artık insanlari bilgilendirdin beni boyle goruyorsun boyle lanse ettin okey bende kendimi tanıttım kimin neye inanacagini sende karisamazssin bende o yuzden birak insanlar karar versin kimseyi zorla alip ya da zorla hayatimdan cikarmiyorum
@GECE__KUŞU olur seni tanisinlar sadece kızların kalbinden çok vücudu ilgini cektigi için sıkıntı yok senin için hadi iyi günler sana karşı ilgim olduğunu da sanma zaten igreniyorum
İğrenmekten baska bir şeyin olamaz zaten butun insanlar igrensin benden inan umrum disi benim yuzumu gulduren kalbimi attıracak dunyami renklendirecek insanlar kalsın hayatımda hayatımda yoksan olmaman gerektigindendir diyorum ve iyi gunler diliyorum yazma artık
@GECE__KUŞU olan insanlarda anlayıp kaçıyor Tolga burada acitasyon yapma bence yazarım yazmam bu beni ilgilendirir
Tamam mery bak işine artık benim hakkımda her hangi bir yorum yapma hakkına sahip değilsin işine gucune bak
@GECE__KUŞU mery derken o kişiler değilim Tolga keşke tanıyan herkes gelsede görsek kim nasıl biri
Toplansın mı
@GECE__KUŞU aynen Tolga çünkü amacın senin belli nude sexting yani olayın bu
Tamam
@GECE__KUŞU hadi iyi günler Tolga sevgilin yok sen buralarda sın
işe gidiyorum ben senin sacma bildirimlerin yuzunden buralardayim
@GECE__KUŞU bir erkek 1 kız ile yetinmez diyodun cok kızı mutlu ettim diyodun yaşım kaç ki daha yatılacak cok kız var diyodun unuttun mu bunları cidden burada şimdi masumu oynama bence
Ben bunları derken sende benle bunları yaşıyordun öyle mi vay be iyimiş
Hani biraz yiyorsa sende gizliden cıkta anlatalim kimsin neymissin ben sadece dusmanlarimla satranc oynarim
@GECE__KUŞU aygilirken ki sözlerin bunlar Tolga kim böyle biri ile olmak ister sence
Kac sene oldu peki ben cidden hatirlamiyom cidden hangi donmede bu kadar yvsk olmusum da benim haberim yok
@GECE__KUŞU santrancı bilmem ama dediğim gibi konuşmak istesem yazardım sana niyetim o değil sen burdan kız bul sosyal medyada eğlen tamam mı
@GECE__KUŞU neyse boş ver bak keyfine Tolga ama masum değilsin bunu bil yeter sana
Benim kimse ile eglendigim yok sevgilim var ve ben sadigim ne desem yalan diyirsun senin inanmana gerek yok o inansin yeter bana
@GECE__KUŞU onunda vardır şüpheleri Tolga ileriki dönemlerde görecek geç olmadan farkına varır umarım ne diyeyim ben uyarımı yaptım zaten
Okey
@GECE__KUŞU yakın olsak buluşunca sapıkça hayallerin vardı Allah'tan uzakmisiz seninlede daha fazla pişmanlığım olmadı
Ama ilk tanistigimizda dediğin şey salık degilim cinsellik asla olmaz nude zaten saçmalık derdin sen
Tamam kimse benle ilginemesin hayatim bir pradoksta gecsin sevmeyin beni masumu oynamiyorum yeter artik bıktım
Ben kotuyum herkess iyi ben guvenilmez insanim tamam hepiniz dorusunuz herkes hakli
@GECE__KUŞU sadece masum olmadığını bil yeter bize zaten sevilecek değerinde kalmadı Tolga
Ok
@GECE__KUŞU iyi günler Tolga
Tm tolganın geçmisi pek iyi olmaya bilir hadi Tolga böyle biri diyelim kızım sen neden o zaman tolgayla konuşup nudelestin veya güvenip Instagram snep verdin demek ki senin de bir farkın yokmuş biz geçmişte kalırsak zaten bu iş olmaz onun için geleceğe bakıcaz ki ben öyle bir kız değilim Tolga bana öyle bir şey söyleyip istemedi isterse gidebilir belki en başta isticekti cidden cinselikti amacı ama benim amacım belli onun da fikrinin değiştiğini düşünüyorum bana bir zararı yok aksine değer veriyo istemediğim bir şey için zorlamiyo bizim konusmalirimizda cinseliğin c si geçmiyo yemin ederim kaç gündür tolgaya trip atıyorum küsüyorum ama o çapalıyo geçmisini bana zaten anlatı bana öyle bir şey yapiyo mu hyr şu an kötü bir şey oluyo mu hyr tabikide birine çok güvenemesin bunu zaman gösterir yani senin beni uyarman bir şeyi değiştirmicek kendisi söylüyo ben erkekleri tanıyorum biliyorum birinin sözüyle hemen hareket edipde bittirmem ama kendim şüphelenip sezersem sorgularım bir sey bulamasam zamana bırakırım anladın mı
@Sprikb ben bildiğimi yazdım karar ver diye değil geçmişinde ne yaşarsa insan geleceğe onu taşır gül ekip karanfil toplanmaz ilerde pişman olmamam dileğiyle iyi günler
Biz bitkimiyiz aw
@GECE__KUŞU bu yaşta bu zeka bitkiye nasıl bağladın acaba kerci bitki bile senden zeki olduğu için ona özenme ne şaşırmadım
Hadi şimdi yolunuza yeni sapıkça tekliflere yolun açık olsun saçmaladını kızda zeki ise anlar sende merveler ayseler bitmez bu kızın yedeği kim onu bulmak gerek neyse
Yok sen gibi biri ile konusunca bitki bile fotosentez üretmiyor ben oksijen tasarufu yapmışım senle muhatap olurken çok mu?
Sesini kes ve uza
@GECE__KUŞU hadi Tolga yoluna bak artık oksijen senin başka yerden giriyo
Ufacık seyinle hava atma burada komik sey
Tamam bilgini verdin ve bitti neyi uzatıyorsun
@GECE__KUŞU tm sende ikidebir cevap verme yazma artık
@Sprikb kızdı bak seninki normal tabi bu durum kılıbık seni
Amacın ne seni hiç alakalar etmez boşuna kışkırtma evet yazmasını istemiyorum bir şey mi diyorsun
@Dyrab
Evlendi
Nerden biliyorsun?
oha evlendi mi 😂
@Aykutccn Atıyor işte tanımıyor belki de
Denk gelmedim hiç
Ölmüş mü
Allah korusun
Peki 😂