İnternet & Teknoloji Twitch YouTube lakabım hangisi olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1. incisi zaten kullanmakta olduğum. İkisi arasında kaldım hangisi? 1. Rashkoln 2. Sparklun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Twitch YouTube lakabım hangisi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
yağmur37383_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Anlamları ne biliyo musunn 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Sparklun> kıvılcım, AyRashkoln > kurgusal karakter, mafya lakabı Yorumla yağmur37383_ +1 yıl Sparklun daha hoş Yorumla Soran +1 yıl Sen daha hoşsun Yorumla yağmur37383_ +1 yıl 😅😅😅 Yorumla yağmur37383_ +1 yıl Ne alaka simdi8 Yorumla Soran +1 yıl Yağmur gibi damladın anketime :)) Yorumla yağmur37383_ +1 yıl Bunu kaç pembeliye söyledim 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Onlarınki pembe değildii 😂 dur miğdemi bulandıran Yorumla yağmur37383_ +1 yıl Emin misin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Değildi, kara bişeydi 😂 seninki pembe mi? :dddd Yorumla yağmur37383_ +1 yıl Yanlış anladın;))))) Yorumla yağmur37383_ +1 yıl Heralde Yorumla Soran +1 yıl Evet sen yanlış anladın, ben farklı anlamda konuşuyorum :))) Yorumla Soran +1 yıl Pembe değil mi yoksaa? ;-) Yorumla yağmur37383_ +1 yıl Ben diyorum ki bunu kaç kıza söyledin burada? Anladın mı şimdi 🙄😂sen ne anlatiyodunn Yorumla Soran +1 yıl Tek sana söyledim be nankörrrr :)))) benim anlattığım +18 😂 Yorumla yağmur37383_ +1 yıl O kadar masummusum 🙄🙄😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Eveett 😂😂 ve ben cevap alamadım hâlâ Yorumla yağmur37383_ +1 yıl Alamazsın bunda sonra Yorumla Soran +1 yıl Shshshsshs Yorumla yağmur37383_ +1 yıl Komikmi Yorumla Soran +1 yıl Değil oylesine Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hiç bi s. k olmaz 0 16 Yorumla Soran +1 yıl tamam 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şaka askoo Yorumla Soran +1 yıl Hmm, cevabın ne olurdu askoo? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 askitom Yorumla Soran +1 yıl Askitom deme yukseliommmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl askitoooommmmm Yorumla Soran +1 yıl Oahhhhhhhhhhhhhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Miyavv Yorumla Soran +1 yıl Hırrrrrrrrrrrr Instagram verrr Yorumla Soran +1 yıl Hırrrrrrrrrrrr gell @rashkoln 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Instagram'ım yok askoomm takip et Yorumla Soran +1 yıl Hırrrrrrrrrrrr nasıl takip edicem hrrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hesabini ver askoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl islndim😋 Yorumla Soran +1 yıl Gell kedicimmm @rashkoln Yorumla Soran +1 yıl Kabul ettim hirrrrrr :))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anlamları ne biliyo musunn
Sparklun> kıvılcım, Ay
Rashkoln > kurgusal karakter, mafya lakabı
Sparklun daha hoş
Sen daha hoşsun
😅😅😅
Ne alaka simdi8
Yağmur gibi damladın anketime :))
Bunu kaç pembeliye söyledim 😂😂😂
Onlarınki pembe değildii 😂 dur miğdemi bulandıran
Emin misin 😂😂
Değildi, kara bişeydi 😂 seninki pembe mi? :dddd
Yanlış anladın;)))))
Heralde
Evet sen yanlış anladın, ben farklı anlamda konuşuyorum :)))
Pembe değil mi yoksaa? ;-)
Ben diyorum ki bunu kaç kıza söyledin burada? Anladın mı şimdi 🙄😂sen ne anlatiyodunn
Tek sana söyledim be nankörrrr :)))) benim anlattığım +18 😂
O kadar masummusum 🙄🙄😂😂
Eveett 😂😂 ve ben cevap alamadım hâlâ
Alamazsın bunda sonra
Shshshsshs
Komikmi
Değil oylesine
Rashkoln
hiç bi s. k olmaz
tamam 😂
şaka askoo
Hmm, cevabın ne olurdu askoo?