Hepimiz stalk yapmayı az da olsa severiz. Ama gizli hesaplara girmek zor😀 güvenerek kullandığınız ücretsiz uygulama veya internet site önerilerinizi bekliyorum🙏🌷
Instagram'da gizli hesaplara ücretsiz nasıl bakılır?
Biz enayiler derken? Hesap patlatmak derken mesela. Hayal dünyasında çok yaşıyorsun. Eğlencesine sorduğum bir soru bu kadar ciddiye alma. Burada dünyayı kurtarmaya çalışmıyoruz, öylesine geldik soru sorup gidiyoruz. Bu kadar takılma, sen üzülürsün.
Önce şu Türkçeni düzeltebilir misin. Ne dediğini anlamakta zorlanıyorum. Ve ne demek istediğini de anlamıyorum. Kendi dunyanda mi yaşıyorsun anlamadım.
Postegro Lili var şu an. Ama o da ücretli. Ücret vermek istemiyorum. Çünkü bazıları gerçek değil, veya da az fotoğraf gösteriyor tarzı şeyler söylüyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bakılmıyor maalesef
Paralı uygulamaların hepsini denedim para versende gösterilmiyor, çalışıyor diyenlerin hiç biri uygulamaları satın dahi almamıştır.
Parayı veren düdüğü çalar vermezsen hiçbir şekilde bakamazsın revelio app diye bir site var ama ücret mecbur yoksa bakamazsın
Yakında bakabilirim. Bir olay var ondan dolayı bakmam lazım. Uygulama güvenilir ise bakarım.
Sevgili olaylarımı
Hayır daha farklı, orasını boş ver
boş bi zamanım olsa siz enayilerin hesabını patlamak için fake bi site açıcam ama boş zamanım yok :d
Biz enayiler derken? Hesap patlatmak derken mesela. Hayal dünyasında çok yaşıyorsun. Eğlencesine sorduğum bir soru bu kadar ciddiye alma. Burada dünyayı kurtarmaya çalışmıyoruz, öylesine geldik soru sorup gidiyoruz. Bu kadar takılma, sen üzülürsün.
sen ete mama çke mama diye gezerken ben
www.hurriyet.com.tr/.../turkler-pentagon-u-hackledi-6515485
Önce şu Türkçeni düzeltebilir misin. Ne dediğini anlamakta zorlanıyorum. Ve ne demek istediğini de anlamıyorum. Kendi dunyanda mi yaşıyorsun anlamadım.
Eskiden Postegro vardı artık oda yok
Postegro Lili var şu an. Ama o da ücretli. Ücret vermek istemiyorum. Çünkü bazıları gerçek değil, veya da az fotoğraf gösteriyor tarzı şeyler söylüyorlar.
Maalesef şu an yok
İnstagram kullanmıyorum maalesef.
postegro var sadece samsunglarda çalışıyor
Ama o da ücretli oldu artık, telefonum Samsung değil. Zaten olsaydı da ücretli yani
başta ücretli degil
Telefonum samsung sallama postegro yazılımını sattı kaçtı
@Cotnelz ya ne boş konuşuyorsun insan gibi söyleyemezsin demi belki bilmiyorum. angut
Sus la koyun
@Cotnelz popo lalesi
alageyik
@Cotnelz tırrık
Bakılmaz