Güncellemeler
+1 yıl
Parayı yanlışlıkla kredi kartıma aktarmışım borçtan düşmüş. 😂 Teşekkür ederim yardımlarınız için 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babamın hesabından kendi hesabıma para gönderdim ama para hesabıma geçmemiş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir harf veya bir rakam yalnıştır oran havuza geçmiştir
İlla babamın mı araması gerekiyor bankayı ben öğrenemez miyim ki? İbanı mobil uygulamadan kopyala yapıştır yaptım diye hatırlıyorum. Yanlışlık yoktur sanırım.
Eft isim soy isim "rakamlar" isim soy isim tarafından 700 yazıyor bilgilerde. Burdaki rakamlar iban numarası mı ne oluyor tam olarak?
Gönderen arayıp bilgi alacak onun dışında olmaz
Babam kızacak 😂
Neden kızsın olur ya öyle şeyler ama aktarırken haberi yok ise 😡
Haberi yoktu 😂😂
Çkl seni miktar çok mu 😀
Aslında para benim param zaten. Babamın şifresini unuttuğum için kendi hesabımdan göndermiştim parayı ama sonra babamın şifreyi yeniledim ve gönderdiğim miktarı da kendi hesabıma aktarmak istemiştim. Sadece hesabımda para olduğunu bilmesini istemiyorum babamın😂😂
Dekontu görüntüleyemiyorum
Yapacak bir şey yok güzellik mecbur babana söyleyeceksin umarım miktar fazla değildir
Yok ya 700 lira bir şey 😂
Kendini üzmeye değmez ya ama yine bir söyle yoksa para havuzda kalır
Mecbur söyleyeceğim.
Hadi bakalım nasıl fırçalayacak sonucunu bekliyorum bizimle paylaşır mısınız hanımefendi 😀
Yaaaaa şimdi fırça yok mu yani
Yok hesaptan 700 lira çekip kendi hesabıma aktaracağım ama bu sefer gidip atm'den kendi ellerimle yapacağım. Mobil uygulamalar benlik değil. 😂😂
Çok rahat çok iyi oluyor uğraşma bence
Aynen valla ne işim var mobille. Çok anlıyormuşum gibi😂
Ya neden anlayamasın yapanlar daha mı iyi
Benim teknolojiyle aram pek iyi değil😂
Tamam dayı sen bana ver ben yaparm
Yarim saat bi saat sonra duser gecmezse geri gider
24 nisanda aktarılmıştı para. Kontrol etme ihtiyacı hissetmemiştim 🙈 ama şu an babamın hesap hareketlerinde eft 700 lira çıkışı gözüküyor. Ama benim hesaba aktarılmamış. Bankayı aradım konuştum. Hesabıma para aktarımı söz konusu değil. Ama babamın hesabında gönderildi olarak gözüküyor.
Belki iki hesap varsa subeye git orada alirsin
Başka hesabım yok. Aktarılmamış ki para nasıl alayım? Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Diğer bankada bana bilgi veremezmişmiş. Babamın araması gerekiyormuş.
başka birine gitmiştir
İbanı mobil uygulamadan kopyala yapıştır yaptım diye hatırlıyorum. Bir yanlışlık olamaz sanırım
sana gelmediyse başka açıklaması yok
Dekonta nasıl ulaşabilirim? Uygulamada dekont falan gözükmüyor 🙄
son hareketlerde dekont oluştur kısmı olmalı
Menüyü buldum dekont diye bir şey yok. Belgelerime tıkladım belgeniz bulunmamaktadır yazıyor.