İnternet & Teknoloji Eşiniz telefonunuzda nasıl kayıtlı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Değişik şeyler ariyorum Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Eşiniz telefonunuzda nasıl kayıtlı? Eşiniz telefonunuzda nasıl kayıtlı? Cevapla Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl olunca söylerim 😂 ama muhtemelen kocam bey diye olur oldu bitti işte 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Sevgilim tanricammmm💗💗 diye kayitliydi ben de onda kölecimmm💗💗 diye 0 0 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evli değilim ama eşim diye kaydederdim veya adıyla yanında kalp ile 0 0 Yorumla
YıldıZ_toZuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 78% +1 yıl Ben nişanlımda hatunum❤️ diye kayıtlıyım oda bende CanÖzüm diye kayıtlı 0 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eşim yok, sevgilim var. Cancanım diye kayıtlı telefonumda <3 0 0 Yorumla
mert4488 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Eşim değilde sevgilim. Külotlu corabim diye kayitli:)) 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 863 cevap paylaştı. bekarım ama olaydı hatun diye kayıtlı olurdu sanırım 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl eşim yok ama sen eşini malını yediğim yaz 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evlenirsem ömrum diye kaydetmek isterm 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. "Sultanım" diye kayıtlıydı artık değil 0 0 Yorumla
SS_ss_SS Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Eşim yok olursa avradim diye kaydederim 😅 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Eşim yok sevgilim var. İsmiyle kalple kayıtlı. 0 0 Yorumla
önemsizzzamankaybı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Eşim yok. Olsaydı ismi ile kaydederdim. 0 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl ne koysandakocan yanında osurmuyor mu? 0 0 Yorumla
Yzlmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yok ama olsa g*tünu yediğim diye kayıt ederim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmadığı için kayıtsız 0 0 Yorumla
BilemedimNapıcamı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Ismi ile kayitli artik 😉 0 1 Yorumla hkntrader41 +1 yıl Bi suç mu işledi,🙃 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Sahilimin ıslak kumları ... diye kaydet. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bukalemun diye kayıtlı😂😂😂 0 2 Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Nedeeennn😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rengarenk bi kişiliye sahip kendisi 😂 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 581 cevap paylaştı. eşsiz biri oldugum ıcın kayıtlı değil :) 0 0 Yorumla
Eemine47 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Aşk kokulum❤️ diye kayutlı😀 1 1 Yorumla sannoro +1 yıl öylemi kokuyor :9 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı. İsmi ile kayıtlı 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. İsim 😄 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 947 cevap paylaştı. canblobcum 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı. Eş yok 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı. Şöför yaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Nişanlım var gizli hazinem diye kayıtlı 2 2 Yorumla hkntrader41 +1 yıl Keşfetmeye az kaldı yani🤪 Yorumla captansparow22 +1 yıl gizli hazinenin gizliliği kalmamıştır ama yinede sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
olunca söylerim 😂 ama muhtemelen kocam bey diye olur oldu bitti işte
Sevgilim tanricammmm💗💗 diye kayitliydi ben de onda kölecimmm💗💗 diye
Evli değilim ama eşim diye kaydederdim veya adıyla yanında kalp ile
Ben nişanlımda hatunum❤️ diye kayıtlıyım oda bende CanÖzüm diye kayıtlı
Eşim yok, sevgilim var. Cancanım diye kayıtlı telefonumda <3
Eşim değilde sevgilim. Külotlu corabim diye kayitli:))
bekarım ama olaydı hatun diye kayıtlı olurdu sanırım
eşim yok ama sen eşini malını yediğim yaz
Evlenirsem ömrum diye kaydetmek isterm
"Sultanım" diye kayıtlıydı artık değil
Eşim yok olursa avradim diye kaydederim 😅
Olursa bir gün Cane diye kaydederim
Eşim yok sevgilim var. İsmiyle kalple kayıtlı.
Eşim yok... olsa.. isminjn sonuna sahiplik eki kullanrdm
Eşim yok. Olsaydı ismi ile kaydederdim.
ne koysanda
kocan yanında osurmuyor mu?
Yok ama olsa g*tünu yediğim diye kayıt ederim
Olmadığı için kayıtsız
Ismi ile kayitli artik 😉
Bi suç mu işledi,🙃
Sahilimin ıslak kumları ... diye kaydet.
aaa diye kayıtlı 1 de çıksın diye
Kalbimin tapulu sahibi
âb-u hayatım diye kayıtlı.
Bukalemun diye kayıtlı😂😂😂
Nedeeennn😅
Rengarenk bi kişiliye sahip kendisi 😂
eşsiz biri oldugum ıcın kayıtlı değil :)
Aşk kokulum❤️ diye kayutlı😀
öylemi kokuyor :9
Kocişim de
Kocaaammm
Eşim yok
Olsa reisss
Eşim yok.
Eşek
Kari diye
İsmi ile kayıtlı
Ama eşim yok sjjsjsjs😀😀
İsim 😄