İnternet & Teknoloji Mesajı sildiğim zaman mesajlar silindi yazıyor karşı taraftan silinmis mi oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Buradan bahsediyorum arkadaşlar Mesajı sildiğim zaman mesajlar silindi yazıyor karşı taraftan silinmis mi oluyor? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl wp ise herkesten sil, Instagram ise her türlü silersin, karşı tarafın ruhu bile duymaz 0 0 Yorumla
YaaaaNeeeeAlakaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Hangi uygulama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burası Yorumla YaaaaNeeeeAlakaaaa +1 yıl Evet silinmiştir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl burada mı? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece senden silinir karşı taraftan silinmez Yorumla Soran +1 yıl Ben b*ku yedim 😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki... Yorumla Soran +1 yıl Polis misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl 😶😳 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer taraftan yaz istersen Yorumla Soran +1 yıl Ne taraftan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj kısmından Yorumla Soran +1 yıl Ama polissin... Siyasi bjr mevzuydu benimkisi o yüzden korkuyorum senden. Yorumla Soran +1 yıl Böyle de dürüst biriyim işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkmana gerek yok. Herkesin siyasi fikri kendine ait. Belki aynı siyasi görüşe sahibizdir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
wp ise herkesten sil, Instagram ise her türlü silersin, karşı tarafın ruhu bile duymaz
Wp den bahsediyorsan evet
Hangi uygulama
Burası
Evet silinmiştir
burada mı?
Evet
Sadece senden silinir karşı taraftan silinmez
Ben b*ku yedim 😶
Neden ki...
Polis misin
Evet
😶😳
Diğer taraftan yaz istersen
Ne taraftan
Mesaj kısmından
Ama polissin... Siyasi bjr mevzuydu benimkisi o yüzden korkuyorum senden.
Böyle de dürüst biriyim işte
Korkmana gerek yok. Herkesin siyasi fikri kendine ait. Belki aynı siyasi görüşe sahibizdir