Mevzular Açık Mikrofon - Deprem Özel Programını izleyecek misin?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mevzular Açık Mikrofon - Deprem Özel Programını izleyecek misin?

İzliyorum şu an ben motorsikletli kuryeyim intercom da şu an çalışırken dinliyorum ve o kadar içim acıyor ki anlatamam gözyaşlarıma hakim olamıyorum ben İstanbul'dayım ama depremzede yakınlarım var elimden geleni yaptım yapıyorum da ama gerçekten kötü bir durum konuşan insanların seslerinin titremesi gözyaşlarıma neden oluyor ne kadar unutmadık desek de unuttuk unutuyoruz bilmiyoruz gerçekten aynı acıyı hissetmiyoruz. Başa gelmeden bilinmiyor belkide ama gerçekten Allah yardımcıları olsun herkesin toplum olarak bir ve diri olmalıyız soframıza bir tabak daha fazla koyalım o insanlar için kimin elinden ne yardım geliyorsa yapsın gerekli kuruluşlara.🌹😔
Kesinlikle katılıyorum kardeşim, Allah yardımcıları olsun. Unutmadık diyoruz da maalesef unuttuk... Konuşan insanları, anlattıklarını duyunca, titremeleri, göz yaşlarını görünce dayanamadım ağladım, sinirlendim. Orada bir depremzede'nin anlattığı gibi "Sizler neler yaşamışsınız..."
Aynen öyle kardeşim elbette acıyı bizde yaşıyoruz bizimde piskolojimjz yerinde değil ama biryerden sonra devam ediyoruz hayata ama orada olan insanlar o manzarayi gören insanlar o çığlıklari ve cesetleri gören insanlar ve hayla orada olan insanlar onların piskolojisi sende nasıldır? Bizim bu kadar uzaktan böyleyse Allah sabır versin gerçekten biraz izliyorum ağlıyorum sonra durduruyorum sakinleşince tekrar dinliyorum ve kendimden utanıyorum çünkü elimden daha fazlası gelmiyor elimden hiçbirsey gelmiyor onlar için ufak yardimlar sadce 😖
Umarım biran önce gücü yeten yekililer bir halta yarar ve yardım eder...
Depremde hayatlarının kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. mekanlarını cennet eylesin. Yakınlarına da sabır diliyorum.
Depremden 15-30gün geçmesine rağmen psikolojim hiç iyi olmadı her gece ağladım diyebilirim videoları gördükçe. Bu tarz içerikler yüreğimi burktuğu için izleyemiyorum çok kötü oluyorum çıkamıyorum o psikolojiden. Allah gerçekten o yakınlara tüm peygamberlerin toplamaı kadar sabır verse yine yetmez acılarını hafifletmeye. Burada olan tüm depremzede dostlarımdan izleyemezsem özür diliyorum bunun için.
Cevap
26Cevap
izlemedim
selam arkadaşlar allah kimseye böyle bi acı göstermesin ben hatay lıyım bugün 97 günündeyiz yavaş yavaş ayağa kalkacaz yeniden yeşere cez ilk olarak allah tüm milletimizden tüm vatandaşlarımızdan razı olsun başka ülkelerden yardımcı olanlardanda allah razı olsun türkiye bir oldu depremzedelerin yanında oldu veya olmaya çalıştı bizim tek şansımız milletimiz dir milletimiz haluk levent oğuzhan uğur depremde bizi yalnız bırakmadılar allah hepsinden razı olsun ama kızılaya afada bizi dört gün yardımsız bırakana insanları mızı ölüme terkedenlere şuana kadar enkaz altından hala ceset çıkıyor bizi budurumda yalnız birakanlara hakimiz haram olsun yardımcı olan herkestende allah binkere razı olsun haluk levent e oğuzhan uğura burdan saygılar selamlar olsun yüreği güzel insanlar
4 saattir izliyorum, az kaldı bitmesine. Dinlenilmeye o kadar çok ihtiyaçları var, anlaşılmaya, acılarını paylaşmaya, maddiyat dışında manevi desteğe ihtiyaçları. Bunu sağlayan Oğuzhan Uğur sağolsun. Yetkililer izlesin ve toplanan milyarlarca paralar o insanlara harcansın, unutulmasın. Yarın oy vermeye gideceğiz, hepimiz için hayırlı olsun.
Tabikide bu önemli bı mevzu fakat yıprandım şu ülkenin durumlarından kaldırabilir miyim emin değilim
Izlemek gerekiyor daha bilinçli olmak adına 1-2 saatlik olanını izlicem
Son zamanlarda kendimi psikolojik olarak yıpratacak şeylerden uzak duruyorum. Muhtemelen biraz izlerim, etkilenirsem izlemeye devam etmeyeceğim..
Babala tv nin her programını izliyorum. Çok başarılı tüm içerikleri.
Cok uzuldum izleyemedim. Ben izlemeye dayanamazken insanlar yaşadı
Unutma oğuzhan uğur yüzünden çok deprem zede öldü kabul edin bunu
Oguzhan ugur yuzunden mi olduuuu
Bu yazdigima kim neden disslike atar ki...
Evet oğuzhan uğur doğruluğu kabul edilmemiş yanlış haber yapmış instada baraj patladı kaçın diye binlerce insan 4 5 6 saat daha fazla enkaz altında kaldı panik oldu
Fragmanını izledim tam bölümü izlemeye vicdanım dayanır mı bilemiyorum
evet izle ir hayatin gercekleri toplanan parlar nasil havaya uctu nasil cepler egirdi nasil insnaalara bir faydasi olmadi her sey sanirim orta da
İzledim. Zaten sürekli bölgedeyim. Anlatılanlar eksik. Çok daha fazlası yaşanıyor.
Tabii izleyeceğim zaten bu programı saniye saniye takip ediyorum bu bölümüde kaçırmam. Müsait bir zamanda izlerim büyük ihtimalle.
Açıkçası Şu an kendimi hazır hissetmiyorum sağlam psikoloji iilee dinlemek gerekli kendimi hazır hissettiğimde zerre sıkılmadan izlicem
Hayır zaten anlıyorum ve duyuyorum bazı hikayeleri tekrar tekrar duyup üzûlmenin bir faydası yok
Tanıtım bölümünde bir sahne beni ağlattı komple izlemem muhtemelen zaman ayıramıyorum.
şu an onu kaldıracak psikolojim yok ama biraz daha iyi bir zamanımda izleyeceğim
İzlemeyi düşünüyorum ama bunu kaldırabilir miyim bilmiyorum
Bu akşam izlicem dün akşam yorgundum uyudum erkenden
Karşıma instagramda reels videosu olarak çıktı onu izledim
Fragmanı izlerken ağlamamak için zor durdum. Evde kimse yokken izlemeyi düşünüyorum
Cok acı hayatlar var ya cidden unuttuk insanları 😔
pecetemi alıp oturacağım başına en müsait vaktimde
Ben unutmaya çalışıyorum
Karışma
İzlemek isterdim
Şu an TV m yok
Linki var mı sende izlemek isterdim
Bu yukarda ki ise çok üzücü resimler var
Allah yardımcıları olsun 🤲
Bende deprem bölgesinde yaşıyorum
Malatyada Malatya diye bişey kalmadı ama asla Malatyanin adı gecmedi yardımlarda biz hâlâ soğukta çadırda kalıyoruz insanlar çok kötü halde heryer yıkık her gün deprem oluyor ve sularımız hâlâ bulanik
Çok şükür ki kaybimiz yok Allah o günleri bir daha yaşatmasın çok kötüydü felakettti
10 numara birisi. Kekolar depremi örtmeye çalışırken süper program
Valla artık yoruldum. Belgesel izleyeceğim
Birazini izledim devaminida izleycem
Oy vermeye gitmeden önce izlemem lazim
Belki izlerim belki izlemem
hayır artık yüreğim dayanmıyor
izlemicem zaten biliyrm ne desek boş
Kaldırabilecek psikolojide olduğumda izleyeceğim
kaç gündür bekliyorum, bu akşam izleyeceğim
İzlemiyeceğim ağlamak istemiyorum...
Biraz izledim
Kısa kesitler halinde biraz izledim.
ah hayır, en ufak bir zeka eksikliği görürsem psikolojim daha da bozulur
Bu adam yakında hapse girer söylemedi demeyin
Şu an izliyorum.
Ben yeni gördüm maalesef.
Bitiyorum, daha erken hak etseydim keşke.
Ne zaman?
Ok eyvallah
Evet başladım
Hayır, kötü olurum yaa 😥
İzledim
İzlemiyoru₥
Bakıcam
İzlerim
Evet izleyeceğim
Hayır izlemiyorum
Ben izleyemem
Mutlaka izleyeceğim
hayir izlemicem
Insallah bi kismini izlicem
Kaçırmak istemiyorum
İzlerim galiba
Tabii izleyeceğim
İzliyorum.
O günkü meşguliyetime bağlı
Hayır izlemiyorum
Hayir
Hayır aşırı solcu bi insanı izlemem
Programdakiler depremzede.
Ne alaka kötü sevmedigim bi insanın yanında deprem zede var diye savunam mı küçük boylu chp uşağı
Unutma oğuzhan uğur yüzünden çok deprem zede öldü kabul edin bunu
😂😂 Oğuzhan Uğur yüzünden mi oğlum git araştır bak ya Depremzedeler programda bunu bile dile getirdi paylaşımdan önce Baraj patladı denildi vs. Kime ne anlatıyorum ki zaten. Popcorn'u dinleyen aşırı sağcı kesim sonuçta. Savun demedik ki oku ve anla kardeşim öyle yaz. Programdakiler depremzede ve onlar ne yaşadığını anlatıyor. Tabi sana göre orada konuşanlar devlet düşmanı olur, vs vs.
Onun için mahkeme var üzerinde ifadeye çağrıldı oğuzhan uğur fan
Evet oğuzhan uğur doğruluğu kabul edilmemiş yanlış haber yapmış instada baraj patladı kaçın diye binlerce insan 4 5 6 saat daha fazla enkaz altında kaldı panik oldu
Ve ölen binlerce insan oldu onun yüzünden savunma sus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?