İnternet & Teknoloji Whatsapp sohbet ekranında bu yazı neden ya da ne yapıldığında çıkıyor arkadaşlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Whatsapp sohbet ekranında bu yazı neden ya da ne yapıldığında çıkıyor arkadaşlar Whatsapp sohbet ekranında bu yazı neden ya da ne yapıldığında çıkıyor arkadaşlar? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AnthesteriA Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 57% +1 yıl Silip bastan yuklemis ya da telefon degistirmis. Guvenlik kodu degisince cikiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Herhalde karşı taraf sohbet mesajını siliyor o yüzden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesaj yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende bilmiyorum ozaman Yorumla
ExpertMurderer_ Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl güvenlik kodu değişmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Karşı tarafın mı Yorumla ExpertMurderer_ +1 yıl evet Yorumla
papatyakuğu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Şifrelemiş galiba ayar yapmış 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Şifreleyince noluyor ya da sadece benimle olan sohbeti şifreleyebiliyor mu Yorumla papatyakuğu +1 yıl Istediğimiz her sohbeti şifreleyebiliyoruz o da seninle olan sohbeti sifreledi ya da whatsapp ini sifreledi ayar çekti Yorumla Soran +1 yıl Şifreleme ne işe yarıyor tam olarak Yorumla papatyakuğu +1 yıl Whatsapp mesela benim whatsapp im var ama biri bir şekilde whatsapp imi kendi telefonunda görüyor giriyor okuyo ne yaptığımı işte o da bu şekil whatsapp ini ele gecirebilme ihtimalini ortadan kaldırmış hesabını korumaya almış Yorumla papatyakuğu +1 yıl Kimse whatsapp ini ele geciremicek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Silip bastan yuklemis ya da telefon degistirmis. Guvenlik kodu degisince cikiyor.
Herhalde karşı taraf sohbet mesajını siliyor o yüzden
Mesaj yok ki
Bende bilmiyorum ozaman
güvenlik kodu değişmiş
Karşı tarafın mı
evet
Şifrelemiş galiba ayar yapmış
Şifreleyince noluyor ya da sadece benimle olan sohbeti şifreleyebiliyor mu
Istediğimiz her sohbeti şifreleyebiliyoruz o da seninle olan sohbeti sifreledi ya da whatsapp ini sifreledi ayar çekti
Şifreleme ne işe yarıyor tam olarak
Whatsapp mesela benim whatsapp im var ama biri bir şekilde whatsapp imi kendi telefonunda görüyor giriyor okuyo ne yaptığımı işte o da bu şekil whatsapp ini ele gecirebilme ihtimalini ortadan kaldırmış hesabını korumaya almış
Kimse whatsapp ini ele geciremicek
O herkeste oluyor yeni nesil galiba