Ahahahaha diye gülmek daha samimi bence randoma göre. Eğer karşımdaki random atıyorsa ben de atarım ama kısa olur yani cümle olacak kadar da değil😄eğer tamamen elit olmak istiyorsam emoji ile gülebilirim 😅😅
Aslında elitim ve öyle kalmaya da gayret ettim ama o kadar çok random atıyorlar ki ben de random atıyorum. Yani şu sıralar ortaya karışık veya karşıdakine göre pozisyon alıyorum desem daha doğru olur sanırım hahahahaaa adcsazvcz 😅
Amcamın koskoca şirketi var, bana mesaj atarken her eğlenceli mevzuda Random atar, ama karşına gelse gömlek ilikletir. Random atan adam eğlenceli adamdır. Senin '' elit '' kelimene biz randomcular, '' buz '' diyoruz.. Dur elit gülüşü yapayım sana giderken.. Ihıhım hoh hoh hoh.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Ahahahaha diye gülmek daha samimi bence randoma göre. Eğer karşımdaki random atıyorsa ben de atarım ama kısa olur yani cümle olacak kadar da değil😄eğer tamamen elit olmak istiyorsam emoji ile gülebilirim 😅😅
Aslında elitim ve öyle kalmaya da gayret ettim ama o kadar çok random atıyorlar ki ben de random atıyorum. Yani şu sıralar ortaya karışık veya karşıdakine göre pozisyon alıyorum desem daha doğru olur sanırım hahahahaaa adcsazvcz 😅
Amcamın koskoca şirketi var, bana mesaj atarken her eğlenceli mevzuda Random atar, ama karşına gelse gömlek ilikletir. Random atan adam eğlenceli adamdır. Senin '' elit '' kelimene biz randomcular, '' buz '' diyoruz.. Dur elit gülüşü yapayım sana giderken.. Ihıhım hoh hoh hoh.
İstesem bile random atamıyorum çok saçma harfler yan yana geliyor. :D Buradan da ne kadar elit olduğumu anlıyorum. :D :D :D
Elit ve egolu :)))
Keşke keşke random ataydım da şu lafları yemeyeydim keşke :D :D :D :D hahahaha
😄😄☺️ sabah sabah tebessüm oldu
O zaman ne mutlu bize görevimiz tamamdır. 😊😁😁
Bazen konuşurken random attığımı bile fark etmeyebiliyorum. Ama atmamaya özen gösteririm. Güzel Türkçemizi katletmemek için..
Randomcuyum
WÜALFWŞiİFŞEL
dkwldlrdlflflskdjdkklfke
Ahahaha (elit) i daha çok nooblar kullanıyo bence
"hahahahah" güzel fakat çok resmi duruyor. yani "jsfkskfkskfke" bunun samimiyeti yok bence.
Random atarken gülesim kaçar.. 😂
Görüldüğü üzere emojiler.. 😊
Arada da ahahah.. (kahkaha da bu olur.. )
İkisini de yapmiyorum, çünkü ikiside itici. Random tam bir ergen tercihi. Digeride kucumseyici gibi geliyor. Bunlar daha iyi 😄😁🤣
Randomcuyken emoji atmaya başladım ama ruhumda var köycülük. Racona ters ya benden prenses falan olmaz abi NÖMNJÖKMÇNJ N #sonunakadarando₥
Samimi olmadığım biriyle elit konuşmalar Ama samimi olduğum arkadaş kuzen vesaire randomun dibine vururum.
Elit tercih ediyorum ya hatta yazmıyorum direk emoji atarım diğeri saçma geliyo
Karşımdakine ayak uyduruyorum genelde ama onun dışında random atmak en iyisi
Ahahaha çok iyi😀kendimi kötü hissettim şimdi bak shsj
randomile haahaha çok farklı şeyler değil ama ya valla ama emoji olsa dahada iyi olur.
Değişiyor ya, random yerine emoji atıyorum genelde artık
Random kullanmıyorum de kullanılmasını da sevmiyorum
Ben bunlardan ziyade emoji hastasıyım sevmediğim yok bile 😄
Adamına göre muamele kimine elit kimine randomcuyum 😂
ben nefret ederim randomdan koca koca insanlar kullanıyo bir de şaka gibi
Canım nasıl isterse keyfime bağlı yaşıyorum ben
Gıcık olduğum ama gülmem gereken mesajlara elit gerçekten güldüklerime random
Ben bir şey yazıp kendi mesajıma gülücük aticaksam genelde random karşı atıyorsa elit
Eskiden random atardım herkes gibi davranmak için ama şimdi bu tür davranış içine girmiyorum.
Ben hepsiyim ya. Random var elitlik var emoji var sticker var hepsi var bende djfjshsh
tuşların üzerine oturmaya devam be agam ama napalım seviyoruz. alışmışız bir kere.
hayır aşkoyumm diyormuşum ya ffsdf böyle ha hahaha yani ikisde güldün.
ocu bucu değilim. nerede ne. istiyosam onu atarım.
emoji daha çok kullanırım ama farklı arkadaş ortamınnda fsdfsdfd gibi random mesajlarda atılıyor.
daha güzel ve nizami duruyor bazı insanlar random u abartıyor kısa ve öz olması yeterli
bunlar yine iyi random emoji tanı gördüm ben canım gibi oluyorlar farkında değiller.
valla arada random sallamyor değilim bence ramdom diğerine göre daha güzel.
haha demek varken nden üstüne oturuyorsunuz tuşların anlamam ki gerçekten.
random varken ne hahah yazıcaksın sdfsdfsd diye olucak sana random aşkı Ç:D
İllaki bir kesimde olmak zorundamıyım
İlla ki doğrusu
aşko 35 yaşında random atma zaten😒
Yakismadi random herkesindir😱 ageism!!!
Bende kişisine göre elitim
Bazen elit bazen randomcu 🤭
Ahahahhahsh genelde böyle oluyor
Daha çok Elit ahahaaa 💅
Ergenlikte dahi random atmadım o ne öyle ya 🙄
Ama bu yerine göre değişir ki ☺️
Ramdomcuyum. Sen?