İnternet & Teknoloji Snapchatten anlayan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Snapchatte ilkinde deneyin diye efekt gözüküyordu 2. De deneyin diye efekt gozukmedi acaba efektsiz mi gitti? Snapchatten anlayan? Cevapla SnapChat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet efektsiz gitti sanırım silebiliyorsun sil hemen ama böyle ekran aldığın karşı tarafa bildirim olarak gidiyor haberin olsun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya bildirim gittiiii silincede snap silindi yaziyorrr niye aldın ekran der kesin Yorumla Soran +1 yıl Kesin silinir snap değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet snap silindi diyorsa silmişsindir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun desin yanlış oldu de geç Yorumla Soran +1 yıl Ohh şükür rezil olurdum valla 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be nie olasın kendine güven :) Yorumla Soran +1 yıl Ya komik Bi fotoğraftır yüz değişen efekt yoktuda hello kity vardii Yorumla
Şuleskdr Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Effektli de sadece 1. De var diye 2. de gözükmüyor belki yani öyledir)) 0 0 Yorumla
Cherrypie11 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl evet 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ama efektsiz nasıl gider ki çekerken vardı Yorumla Cherrypie11 +1 yıl altinda yazmali Yorumla Cherrypie11 +1 yıl yazmiyorsa oyle gitmisdie Yorumla Cherrypie11 +1 yıl bow ver ya Yorumla Soran +1 yıl Silebilir miyim fotoyu o gormeden Yorumla Cherrypie11 +1 yıl fotoraflar silinmiyir Yorumla Cherrypie11 +1 yıl kotuyse kotu kabullen Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum efektsiz Yorumla Soran +1 yıl Nasıl çıktı Yorumla Cherrypie11 +1 yıl genelde altinda yazar vallahi 100 percent emin dieyilim Yorumla Soran +1 yıl Efektle oyiydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet efektsiz gitti sanırım silebiliyorsun sil hemen ama böyle ekran aldığın karşı tarafa bildirim olarak gidiyor haberin olsun
Evet ya bildirim gittiiii silincede snap silindi yaziyorrr niye aldın ekran der kesin
Kesin silinir snap değil mi
Evet snap silindi diyorsa silmişsindir
Olsun desin yanlış oldu de geç
Ohh şükür rezil olurdum valla 😂😂
Yok be nie olasın kendine güven :)
Ya komik Bi fotoğraftır yüz değişen efekt yoktuda hello kity vardii
Effektli de sadece 1. De var diye 2. de gözükmüyor belki yani öyledir))
evet
Ama efektsiz nasıl gider ki çekerken vardı
altinda yazmali
yazmiyorsa oyle gitmisdie
bow ver ya
Silebilir miyim fotoyu o gormeden
fotoraflar silinmiyir
kotuyse kotu kabullen
Bilmiyorum efektsiz
Nasıl çıktı
genelde altinda yazar vallahi 100 percent emin dieyilim
Efektle oyiydi