İnternet & Teknoloji 28 bine bu pc aldım iyi mi acaba iade etmeli miyim? Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu sitede anlayan yok mu olm pcden 28 bine bu pc aldım iyi mi acaba iade etmeli miyim? Cevapla İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
okyanusAtı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Monster alma kanka aynısı bende var şarjı 20 dk zor dayanıyor prize takmadan dışarı da bile kullanmıyorsun 0 4 Yorumla okyanusAtı +1 yıl 2 x 8gb ram eklemiş değiştirmek istesen sıkıntı yükselteyim desen sıkıntı Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Bana önerir misin peki Yorumla Yujiİtadori +1 yıl İptal edeyim Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Başka ne önerirsin Yorumla
bigboy189 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Düşürmüşsun özelliklerini bende aldım aynısı sadece ramler 32 ssd 1 TB falam 0 5 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Düşürmedim olduğu gibi aldım Nasıl iyi mi sence Yorumla bigboy189 +1 yıl Knka iyi keşke artirsaydin az bira Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Knk bu kadar yetti para Yorumla Yujiİtadori +1 yıl İş için kullancam zaten Yorumla bigboy189 +1 yıl Hayırlı olsun knka iyi yapmışsın dikkat et ben sevdim Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Teknolojiden pek anlamam😬 0 1 Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Kimse anlamıyor ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Monster alma kanka aynısı bende var şarjı 20 dk zor dayanıyor prize takmadan dışarı da bile kullanmıyorsun
2 x 8gb ram eklemiş değiştirmek istesen sıkıntı yükselteyim desen sıkıntı
Bana önerir misin peki
İptal edeyim
Başka ne önerirsin
Düşürmüşsun özelliklerini bende aldım aynısı sadece ramler 32 ssd 1 TB falam
Düşürmedim olduğu gibi aldım
Nasıl iyi mi sence
Knka iyi keşke artirsaydin az bira
Knk bu kadar yetti para
İş için kullancam zaten
Hayırlı olsun knka iyi yapmışsın dikkat et ben sevdim
Teknolojiden pek anlamam😬