Arkadaşlar elimde bir link var bunu açık bir yerde paylaşacağım ama sadece parolayı bilenler girebilsin istiyorum. Link kısaltma sitelerini inceledim onlarda böyle bir özellik var mı diye ancak bulamadım.
1- ProtectedText ( Parola korumalı metin veya bağlantı paylaşımı için basit bir araç. 2- SafeLink ( Parolalı kısaltılmış bağlantılar oluşturma imkanı sunan bir hizmet. 3- PassDropit ( Parolalı link oluşturma ve dosya paylaşımı yapabilen bir platform. 4- LinkLock ( Parolalı linkler oluşturmanıza izin veren bir hizmet. 5- Passlink ( Parolalı linkler oluşturma ve paylaşma imkanı sunan bir araç. 6- LockURL ( Parola korumalı bağlantılar oluşturmanızı sağlayan bir hizmet. 7- PasswordZipper ( Parolalı bağlantılar oluşturma ve dosya paylaşımı yapma imkanı sunan bir platform.
Bu siteler, linklerinizi parola korumasıyla paylaşmanızı sağlayacak araçlar sunarlar. Her birinin kullanımı ve özellikleri farklı olabilir, bu yüzden tercih ettiğiniz siteyi seçerken işlevselliğini ve güvenliğini dikkate almanız önemlidir.
Rica ederim.. bide ben o yazımın içinde sitelerin karşısına linklerini bırakmıştım ama demek ki site uygun görmeyip yazımdaki linkleri çıkartmış ama pek sorun yaratacağını sanmıyorum çünkü sitenin adını yazdığınızda büyük ihtimalle çıkacaktır..
Bazılarını buldum ama bazılarını arattığımda benzer birçok site çıktı. Siz bu sitelerin ismini hangi kaynaktan öğrendiniz? Bu bilgileri aldığınız siteyi bulursam hepsine ulaşmış olurum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1- ProtectedText ( Parola korumalı metin veya bağlantı paylaşımı için basit bir araç.
2- SafeLink ( Parolalı kısaltılmış bağlantılar oluşturma imkanı sunan bir hizmet.
3- PassDropit ( Parolalı link oluşturma ve dosya paylaşımı yapabilen bir platform.
4- LinkLock ( Parolalı linkler oluşturmanıza izin veren bir hizmet.
5- Passlink ( Parolalı linkler oluşturma ve paylaşma imkanı sunan bir araç.
6- LockURL ( Parola korumalı bağlantılar oluşturmanızı sağlayan bir hizmet.
7- PasswordZipper ( Parolalı bağlantılar oluşturma ve dosya paylaşımı yapma imkanı sunan bir platform.
Bu siteler, linklerinizi parola korumasıyla paylaşmanızı sağlayacak araçlar sunarlar. Her birinin kullanımı ve özellikleri farklı olabilir, bu yüzden tercih ettiğiniz siteyi seçerken işlevselliğini ve güvenliğini dikkate almanız önemlidir.
Size gerçekten çok teşekkür ederim. Bende araştırdım ama bulamadım demek ki bir konuyu nasıl araştıracağını bilmekte önemli🙏🏻
Rica ederim.. bide ben o yazımın içinde sitelerin karşısına linklerini bırakmıştım ama demek ki site uygun görmeyip yazımdaki linkleri çıkartmış ama pek sorun yaratacağını sanmıyorum çünkü sitenin adını yazdığınızda büyük ihtimalle çıkacaktır..
Bazılarını buldum ama bazılarını arattığımda benzer birçok site çıktı. Siz bu sitelerin ismini hangi kaynaktan öğrendiniz? Bu bilgileri aldığınız siteyi bulursam hepsine ulaşmış olurum.
ProtectedText : www.protectedtext.com
SafeLink : www.safel.ink
PassDropit : www.passdropit.com
LinkLock : www.linklock.io
Passlink : www.passlink.me
LockURL : www.lockurl.com
PasswordZipper : www.passwordzipper.com
Heh kopyaladım hepsini tamamdır👍🏻 Tekrar teşekkürler
Rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!