Böyle tanışıp reele dökeceğim, oturup kahve içeceğim kişilerle nereden en kolay tanışırım? Amaç illa farklı şeyler değil, öyle muhabbetine falan date, flört etmeyi seviyorum çünkü djdjd
Var mı bildikleriniz?
Böyle tanışıp reele dökeceğim, oturup kahve içeceğim kişilerle nereden en kolay tanışırım? Amaç illa farklı şeyler değil, öyle muhabbetine falan date, flört etmeyi seviyorum çünkü djdjd
Var mı bildikleriniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herkesin zevki farklı olduğu için en iyi date uygulaması belirli bir tek uygulama olarak belirlenemez. Ancak popüler uygulamalar arasında Tinder, Bumble, Hinge, OkCupid, Connected2 ve Ribony bulunmaktadır.
Tipin iyiyse ve maskülensen güzel fotoğraflar çek iyi bir instagramın olsun, bumble kullan. Tipin kötüyse badoo olabilir, ama çirkin kadınlar denk geliyor.
Ortalama ya tipim, çenem iyidir ama
Üzgünüm ortalama kurtarmıyor
Bu siteden çok buluyorum da ben, genelde mal oluyor buradakiler de yoruldum ehdje
Bu sitede bir tuhaflık var buraya güvenme, ben de başlarda çok buluyordum ama şu an hiç gelmiyor. Bot hesap hepsi muhtemelen
Evet eskisi gibi değil. Ergenler çoğaldı
Keske olsa
Kızlarsoruyor djjd
buradan çok bulunuyor yalan yok da, ergen çok var burada, buluşmayı o kadar büyük bir olay sanıyorlar ki bazıları, buluşmadan önce her şey kesin olsun istiyorlar. oysa normali önce kahve içer sohbet edersin sonra karar verirsin ne yapacaksan