İnternet & Teknoloji Bu fotoğraflar Instagram'a atılır mı? AdanalıCan14 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İkinci fotoğraf da suratım için k. b 😂😂 At Atma Birinciyi at İkinciyi at Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu fotoğraflar Instagram'a atılır mı? Cevapla Instagram Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sanki çişin varmış da yapamıyormuş gibi çıkmışsın 😂Sırtını dön, kollarını yana aç ve öyle çekin. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkekler neden böyle şeyler paylaşıyo anlamıyorum iyi ki bi kas yaptın 0 5 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl Beyin ne durumda acaba? :D :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninkininden iyi durumda olduğunu bilmen yeterli Yorumla çoktaumurumda +1 yıl senin beynini demedim de neyse sen saracak birisini arıyorsun bu ben değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana dedin sandım özür dilerim Yorumla çoktaumurumda +1 yıl boş ver ergenlere alıştım artık anlamadan bilmeden neyse iyi günler Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Atma kardeş atma ıkınıyor gibi çıkmışsın :D 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Knk 2. Fotoyu wcde çeksen daha iyi olurmus 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sanki çişin varmış da yapamıyormuş gibi çıkmışsın 😂
Sırtını dön, kollarını yana aç ve öyle çekin.
Erkekler neden böyle şeyler paylaşıyo anlamıyorum iyi ki bi kas yaptın
Beyin ne durumda acaba? :D :D :D
Seninkininden iyi durumda olduğunu bilmen yeterli
senin beynini demedim de neyse sen saracak birisini arıyorsun bu ben değilim
Bana dedin sandım özür dilerim
boş ver ergenlere alıştım artık anlamadan bilmeden neyse iyi günler
Normal spor yaparken çektirin fotoğrafi
Öne çıkarılan storyde sabitle.
Atma kardeş atma ıkınıyor gibi çıkmışsın :D
Yüzündeki ifade kabız olmuşsun gibi
Hayır kasmaktan patlayacak gibi duruyorsun
Knk 2. Fotoyu wcde çeksen daha iyi olurmus