Öyle bir şey mümkün değil instagram bunun güvenliğini sağlıyor. Fakat şöyle bir durum var bazı uygulamara instagram ile giriş yapıyorlar onlar gidip başkalarının verilerini topluyor falan o uygulamalar üzerinden görebiliyor olabilirsin fakat bu tehlikeli çünkü tüm verilerini topluyor olabilir.
Bilmiyorum ben girdim hemen fotolar felan çıktı ama bugulu idi fotolar önceden gördüğüm içinde o fotoğrafin doğru olduğunu biliyorum ama sen profile girdin mi hiç uygulamada
Şey sana zahmet bu aralar yine uygulamayı denersen işe yarıyor mi bana söyler misin 👉👈. Bide mesela gizli hesabin takipçilerini falan görebiliyor muyuz onları da bi denersen 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
öyle uygulama yok
Öyle bir şey mümkün değil instagram bunun güvenliğini sağlıyor. Fakat şöyle bir durum var bazı uygulamara instagram ile giriş yapıyorlar onlar gidip başkalarının verilerini topluyor falan o uygulamalar üzerinden görebiliyor olabilirsin fakat bu tehlikeli çünkü tüm verilerini topluyor olabilir.
İse yarıyor mu peki
İhtimal var ama hala öyle bir uygulama var mı bilmiyorum varsa da tavsiye etmem
BlindStalk satın alirsan banada söyler misin benimde bakmak istediğim var benimkinde bakar mısın?
Kanka böyle uygulamalarda 1 yıldızlı yorumlara bak onlar doğru oluyor girdim baktım yalan bi uygulamaymis
Bilmiyorum ben girdim hemen fotolar felan çıktı ama bugulu idi fotolar önceden gördüğüm içinde o fotoğrafin doğru olduğunu biliyorum ama sen profile girdin mi hiç uygulamada
Yok girmedim
Var ama hesabını çalarlar onlar sen o hesapları ele geçirmek istersen bana ulas
Çalınan hesabımı ele geçirmek istersem mi ulasiym
Her turlu
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim
var mı
İstek
Hayır yok 💞
Peki iyi günler
Bilmiyorum pek
Postegro lili
Ben onun yorunlarini okudum para versen de calismiyormus
Her profilde çalışmaz takipçisi en az 300-400 olmalı
Sen kullandın mı deneyimledin mi hiç
Platoniğimi aylarca stolkladım
Peki ne zaman kullandın en son sanki artık güncellemeden sonra ise yaramıyor
1 yil once
Şey sana zahmet bu aralar yine uygulamayı denersen işe yarıyor mi bana söyler misin 👉👈. Bide mesela gizli hesabin takipçilerini falan görebiliyor muyuz onları da bi denersen 🥺