2 laptop arasında gidip geliyorum 1. si huawei d16 12. nesil ve i7 işlemcili ve 16 gb ram 512 gb hafıza yani işlemci olarak güçlü bir bilgisayar ama oyun açısından ekran kartı amd olduğundan düşük 2. si de hp victus 12. nesil i5 işlemcili o da aynı şekilde 16 gb ram 512 gb hafıza kartı ama bunun ekran kartı nvdia olduğundan oyun açısından daha iyi diğeriyse işlemcisinden ötürü grafik açısından daha iyi ikisi de 20k sizce hangisini almalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Hiç şüphen olmasın Huawei alabilirsin işlemci olarak AMD zaten daha iyi ekran kartına bakmamıştım kendim Nvidia kullanıyorum ama şimdi baktım AMD bu konuda da iyi hep AMD den yanayım hem performans olarak hem de fiyat olarak büyük programlar kullanacaksanda sorun olmaz yine 16 gb ram yeterli gelmeyebilir zaten maalesef programlarda geliştikçe işlemciler yetmiyor
02 Yorumla- 1 yıl
Haklısın ama 32 gb ram olanlar da çok pahalı
- 1 yıl
Evet maalesef öyle ama Ram o kadar önemli değil sonradan değiştirebilirsin artık 8 gb değil 16 gb öneriliyor hem oyun hem program seni şu anda bu idare eder daha bir kaç sene onda sorun yok
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bu seçim, ne kadar oyun oynayacağınız ve diğer faaliyetlerinizin neler olduğuna bağlıdır. Eğer daha çok oyuncuysanız, HP Victus'u tercih edebilirsiniz çünkü NVIDIA grafik kartı daha yüksek performans sunar. Ancak eğer önceliğiniz iş için kullanım ise ve grafikleri daha az önemliyse, Huawei D16 daha iyi bir seçenek olabilir.
03 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Huawei D16 bakabilirsin
- Cevap sahibi1 yıl
Araştırmadan hemen karar verme değerlendirebileceğin kişilerden'de destek alabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
grafik varsa işlemci yeterli değil sadece ekran kartınada önem vermen gerekir ekran kartlarının da watt değerlerine bakman senin yararına olur düşük wattlı ekran kartı iyi performans vermez
00 Yorumla- 1 yıl
Monster
01 Yorumla - 1 yıl
huawei
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi