İnternet & Teknoloji Tuşlu ve takoz telefon önerilerinizi nelerdir. Lütfen yardım? birmeftunsahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl sanırım Nokia 5110 na aşık oldum Tuşlu ve takoz telefon önerilerinizi nelerdir. Lütfen yardım? Cevapla Telefon Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Nokia 1 1 Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl herkes aynısını diyor fejkfkjeje
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eskiden nokia lar çok iyiydi. İstersen piyasada bulabilirsen nokia bak. 0 4 Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl 3310 amiral gemisidir. peki başka aklınıza gelen neler var eleme yapacagımda Yorumla Carlosroberto +1 yıl Müzik filanda dinlerim dersen noki c-3 var aklımda başkada bilgim yok. He birde ericsson diye eski bir marka var birde ona bak. Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl müzik içim pm3 çalar bulacagım. ama çok saol be reis. Yorumla Carlosroberto +1 yıl Önemli değil rica ederim. Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Samsung'unkiler iyi. 0 3 Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl Hmm SAMSUNG S5611 var mesela 600 tl diyor ben daha ucuza bulurum telcilerden Yorumla Venetor +1 yıl Evet. Amcam , anneannem kullanıyordu. Güzel, yeterli bir telefon. Telcilerde dediğin gibi daha ucuza bulma ihtimalin var. Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl zor bir eleme yapacagım bakalım saolunuz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nokia yeni tuslulari cok kaliteli tavsiye ederim 0 7 Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl eski nostaljik olsa daha hoş geliyor. Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl yeni tuşlular pahalı bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 35 yasimdayim, neredeyse nokianin tum tuslularini kullandim. Sen nasil bisey istddgini soyle, sana model sunayim.Renkli ekran mi, isletim sistemi olsun mu,Antenli mi olsun...Biraz anlat istegini Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl efsanesin abi ya iyi ki varsınben nostalji delisyim eski giyinmeyi, eski reklamları çok seviyorumantenli olsun eski renksiz ekran ama rehber hafızasıda güzel olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5110 modeli tam senlik, benimde sahip olup satin aldigim ilk modeldir. Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl oyyy efsane be işte bu ya. hayranım böyle o tuşlara basmak o ekran hahaha saol abi ya dur fiyatına bakayım ucuzdur ztn Yorumla birmeftunsahıs +1 yıl 600-700 bandında efsane efsane. Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. erikson 688 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nokia
herkes aynısını diyor fejkfkjeje
Eskiden nokia lar çok iyiydi. İstersen piyasada bulabilirsen nokia bak.
3310 amiral gemisidir. peki başka aklınıza gelen neler var
eleme yapacagımda
Müzik filanda dinlerim dersen noki c-3 var aklımda başkada bilgim yok. He birde ericsson diye eski bir marka var birde ona bak.
müzik içim pm3 çalar bulacagım. ama çok saol be reis.
Önemli değil rica ederim.
Samsung'unkiler iyi.
Hmm SAMSUNG S5611 var mesela 600 tl diyor ben daha ucuza bulurum telcilerden
Evet. Amcam , anneannem kullanıyordu. Güzel, yeterli bir telefon. Telcilerde dediğin gibi daha ucuza bulma ihtimalin var.
zor bir eleme yapacagım bakalım saolunuz
Nokia yeni tuslulari cok kaliteli tavsiye ederim
eski nostaljik olsa daha hoş geliyor.
yeni tuşlular pahalı bence
35 yasimdayim, neredeyse nokianin tum tuslularini kullandim. Sen nasil bisey istddgini soyle, sana model sunayim.
Renkli ekran mi, isletim sistemi olsun mu,
Antenli mi olsun...
Biraz anlat istegini
efsanesin abi ya iyi ki varsın
ben nostalji delisyim eski giyinmeyi, eski reklamları çok seviyorum
antenli olsun eski renksiz ekran ama rehber hafızasıda güzel olsun
5110 modeli tam senlik, benimde sahip olup satin aldigim ilk modeldir.
oyyy efsane be işte bu ya. hayranım böyle o tuşlara basmak o ekran hahaha saol abi ya dur fiyatına bakayım ucuzdur ztn
600-700 bandında efsane efsane.
erikson 688
Ericsson A1018
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!