• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Hala kablolu kulaklık kullanıyor olmak çok mu abes?

frenchgirl16
frenchgirl16 Takip Et
Master Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
139
Yapay Zekaya Sor
Ne var ki belki öyle seviyorum 😐😑🙄
Güncellemeler
+1 yıl
https://youtu.be/Bx8Fo7WRpXg
Sevgi Soruları Kulaklık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
22 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Deniz Unay
Deniz Unay Takip Et
Sosyal Medya
  • Kablolu Kulaklık Kullanmak: Uzun Ömür ve İyi Ses Kalitesi Arayanlar için Doğru Tercih mi?

• Kablolu kulaklıkların kablosuz kulaklıkların yaygın olduğu bir dönemde kullanmanın hala birçok avantajı bulunmaktadır. Kablolu kulaklıkların kullanımı hala oldukça popülerdir ve birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu yazıda, neden hala kablolu kulaklık kullanmanın abes olmadığına dair bazı nedenleri ele alacağız.
    • Ses kalitesi: Kablolu kulaklıklar genellikle kablosuz kulaklıklara göre daha yüksek ses kalitesi sunar. Kablosuz kulaklıkların ses kalitesi, sinyal kaybı veya gecikmeler nedeniyle düşebilir. Ayrıca, kablosuz kulaklıkların bataryaları da ömrünü doldurduğunda ses kalitesi azalabilir.
    • Daha düşük maliyet: Kablolu kulaklıklar genellikle kablosuz kulaklıklara göre daha ucuzdur. Ayrıca, kablosuz kulaklıkların bataryaları belirli bir süre sonra değiştirilmelidir. Kablosuz kulaklıkların maliyeti, daha yüksek kaliteli bir kulaklık satın almak için harcanabilecek ekstra para ile artabilir.
    • Bağlantı sorunları yok: Kablolu kulaklıklar kablosuz kulaklıkların aksine, bağlantı sorunları yaşamazlar. Kablosuz kulaklıkların bağlantıları, sinyal gücüne, kullanılan cihaza ve çevresel faktörlere bağlı olarak etkilenebilir. Kablolu kulaklıkların bağlantısı ise her zaman sabit ve güçlüdür.
    • Daha uzun kullanım süresi: Kablolu kulaklıkların bataryaları olmadığından, kullanım süresi sınırsızdır. Bu özellik, özellikle uzun süreli kullanımlar için faydalıdır. Ayrıca, kablosuz kulaklıkların bataryaları ömrünü doldurduğunda, kulaklıkların tamamen değiştirilmesi gerekebilir.
    • Daha az radyasyon etkisi: Kablosuz kulaklıklar, kablolulara göre daha yüksek radyasyona maruz kalma riski taşırlar. Bu nedenle, kablosuz kulaklık kullanımının birçok sağlık sorununa neden olduğu iddia edilmiştir. Kablolu kulaklıklar ise, radyasyon etkisinden daha az etkilenir.
    • Çalışma garantisi: Kablolu kulaklıklar, bataryaları veya kablosuz bağlantıları nedeniyle bozulma riski taşımazlar. Bu nedenle, kablosuz kulaklıklardan daha uzun bir ömre sahip olabilirler. Ayrıca, kablosuz kulaklıkların bataryalarının ömrü genellikle kısa olduğu için, sık sık şarj edilmesi gerekmektedir. Bu da kullanıcılara ekstra bir zaman ve para yükü getirir. Öte yandan, kablolu kulaklıkların ömürleri genellikle daha uzun olduğu için, daha az para harcamak ve daha az sık kulaklık değiştirmek mümkündür.
    • Kablolu kulaklıklar aynı zamanda daha iyi bir ses kalitesi sunabilirler. Kablosuz kulaklıkların iletiminde kullanılan Bluetooth teknolojisi, bazen sinyal kaybına neden olabilir ve bu da müzik kalitesini etkileyebilir. Kablolu kulaklıklar ise doğrudan cihaza bağlandığı için bu risk daha azdır ve daha net bir ses sunabilirler.
    • Kablolu kulaklıkların kullanımı aynı zamanda daha güvenlidir. Kablosuz kulaklıklar, sinyal interferansı ve diğer elektronik sorunlar nedeniyle zaman zaman tehlikeli olabilir. Özellikle, araç sürerken veya yürürken kullanıldığında dikkat dağıtıcı olabilirler. Kablolu kulaklıklar ise kullanıcının cihazına doğrudan bağlandığı için daha az dikkat dağıtıcıdırlar.
    • Sonuç olarak, kablolu kulaklıkların hala önemli bir yeri olduğu söylenebilir. Kablosuz kulaklıkların avantajlarına rağmen, kablolunun sunduğu daha iyi ses kalitesi, daha uzun ömür ve daha güvenli kullanım gibi özellikleri de dikkate alınmalıdır. Bununla birlikte, kablosuz kulaklıkların avantajları, özellikle spor yaparken veya hareket halindeyken kullanımı daha uygun hale getirirken, kablolu kulaklıklar daha özel durumlar için daha uygundur. Örneğin, profesyonel müzik kaydı yapmak veya oyun oynamak gibi durumlarda kablolu kulaklıklar daha tercih edilebilir olabilir.
    0
    1 Yorumla
    • Gök-börüü
      Gök-börüü
      +1 yıl

Kalite kısmı tamamen safsata flac, aac, yüksek kaliteli müzik formatları ile hi-res ve noice cancelling, dolby digital özelliği olan kulaklıklar var kablosuz olarak kullandığız telefonun ses codec destekleri varsa bluetooth üzerinden gayet kaliteli şekilde dinleyebilirsiniz.
      Kablosuz kulaklık özgürlüktür.
      2 nokta doğru sadece radyasyon ve şarj bitme sorunu gerisi günümüz teknolojisinde giderilmiş durumda 👍

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.

Hayır, kablolu kulaklık kullanmak tamamen normal ve kabul edilebilir bir tercihtir. Kablolu kulaklıkların bazı avantajları hala kablosuz kulaklıklara göre daha iyi olabilir. Örneğin, kablosuz kulaklıkların şarjı bitmesi durumunda kullanılamazlar, ancak kablolu kulaklıkların böyle bir sınırlaması yoktur. Ayrıca, bazı kişiler kablosuz kulaklıkların kafa derisinde rahatsızlık yaratabilecek baskı yaratabileceğini söylüyorlar. Dolayısıyla, kablolu kulaklık kullanmak abes sayılmaz, bu sadece bir tercih meselesidir.

1
    0 Yorumla
  • TurinTurambar01
    TurinTurambar01 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Soruyu görünce, o an telefona takılı olan kablolu kulaklığımın bana attığı bakış

5
    3 Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

😂😂😂😂😂çok iyi ya

Yorumla
    • külllkedisi
      külllkedisi
      +1 yıl

MCLCĞFÖDMFKODŞEKDKC kahkaha attım

Yorumla
    • Kardelen236
      Kardelen236
      +1 yıl

😅😅

Yorumla
  • Shivers u
    Shivers Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 77%
    +1 yıl

Yoo neden abes olsun millet ne der diyenin canı cehenneme artık dicem demiyorum 😃

1
    2 Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

Bir de erkeklerin canı cehenneme 😂

Yorumla
    • Shivers u
      Shivers
      +1 yıl

😃😃👍

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

133

Cevap

92

Cevap

• Müslümpaksu
    Müslümpaksu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 93%
    +1 yıl

Kablolu kulaklığın kısa özeti

Sigara bağımlısı değilsen kulaklık bağımlısı olmalısın :)

Haftada bir kesinlikle bozulurlar şu 50 liralık olanlar eğer dersen pahallı alayım uğuuuuu 5 ay yaşar kablosuzda denedim o da birşeye yaramıyor 2 3 tane aldım hatta 3 4 ayda paket oluyorlar bisikletciyim ben birde çok kullanırım kulaklığı haftada 724 km yola maruz kalır bendeki kulaklıklar bu yüzden tez bozulurlar ben çareyi bisikletime araba setupu kurarak bulucam gibi 😁😁 2 hoparlör pioneer marka bir teyp piranha marka bide akü taktımı oh tadından yenmez daha 🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • zamankaybııııı
    zamankaybııııı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç abes degil bende Bluetooth varr evet çok hoş kurtarıcı seviyorum ama şarjı bittiği an deliriyor insan bu yüzden kablolu bu sırada devreye giriyor baya iyi sadece şunu sevmiyorum kablolu kulaklıklar neden bu kadar çabuk bozuluyorr nedenn üreten bana bunu açıklasın jdjdjdjddjdj (hepsi öyle)

0
    0 Yorumla
  • Smsmaksm
    Smsmaksm Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Abes değil ama düşündürücü. Kabloya eli çarpmadan nasıl sağlam tutuyor diye çünkü ayda 5 tane öyle paramparça eden ben en son bluetooth olana geçtim mecburen ve memnunum uçmuyor tek parça halinde ama arada yeri öpüyor çok sükür Şu an sorun yok 😂araba altına düşmediği sürece çıkarmam kolay

0
    0 Yorumla
  • FaTiH133
    FaTiH133 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

2.000 - 5.000 bandında satışa sunulmuş, inanılmaz kaliteli üst düzey teknoloji barındıran kablolu kulaklıklar da var 200 TL ye satılan kulaklık da var. Kablosuz kulaklığı sırf hava olsun cool gözükeyim diye alıyorsanız hiçbir önemi yok, nasıl olsa insanların düşünceleri için alınmış olacak, kalitesi kullanım koşulları veya rahatlığı için değil

0
    0 Yorumla
  • renklervezevkler
    renklervezevkler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Yoo hiç değil bence en iyisi kablolu. Ben iş yaparken hareketliyken falan da şarkı dinleyebilmek için bluetooth almıştım. Tabi Bluetooth cihazlarda kızılötesi olduğundan sağlıklı değilmiş öğrendiğimden beri daha seyrek kullanıyorum.

0
    0 Yorumla
  • SeroQuel_
    SeroQuel_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Yoo abes değil ben de kullanıyorum Bluetooth lu kulaklığın konuşma sırasındaki ses kalitesini sevmiyorum ve hep bir yerlerde unutuyorum ya da şarjı bitiyor takmayı unutuyorum.
    Kablonun tek dezavantajı bana göre karışması onun dışında seviyorum

0
    0 Yorumla
  • çikolata_ağacı
    çikolata_ağacı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Airpods arkadaşım almış bana kalsa ben kablolu kulaklık ile devam ederdim şarju bitiyor derdi yok bir de ben hala alışamadım bazen telefonu masaya koyunca kulaklık ile konuşup masadan kalktığım falan oldu bence en güzeli hala diyorum ki kablolu

0
    0 Yorumla
  • Chelsyy
    Chelsyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 71%
    +1 yıl

Yani şarj ve bir çok bakımdan kullanmak daha avantajlı. Lakin bağzi zorlukları var maalesef özellikle devamlı bir yere takılıyorlar veya kediler dişiyle kesiyor

0
    0 Yorumla
  • BerkaySimsek95
    BerkaySimsek95 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kablosuz kulaklık bana aşırı kıro geliyo. Kadınlarda hoş duruyor da erkeklerde
    Çok komik buluyorum. Headset daha hoş bana göre. Uzun yıllar kablolu kullandım. Hala gideri var. Forever Sony✊✊

1
    0 Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hayır değil kablolu kulaklığın da avantajlı olduğu yanı var örneğin sınırsız dinlemek gibi Bluetooth kablosuz kulaklık da batarya pil olduğundan sınırlı saat dinliyor sun ve kablolu daha ömürlük

0
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

yoo kullanabilirsin en azından bunların şarjı bitmiyor olur olmadık ben ikisini de kullanıyorum ama kablolu kulaklığım nerde şu an unuttum kablosuz olanı daha gözümün önünde

0
    0 Yorumla
  • Emiinemm
    Emiinemm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

şu an kulaklığımın düğümlenmiş kablosu ile uğraşıyorken bu soruyu görmem 😅

0
    1 Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

😂👍🏻 çok iyi

Yorumla
  • QueenOfTheFate
    QueenOfTheFate Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Kablosuz olanlarda ses kesilmesi ve gecikme oluyor. Kablolu kullanmaya devam ediyor olmanın bu durumda nesi yanlış oluyor?

0
    0 Yorumla
  • Kůmsåliledenìz07 m
    Kůmsåliledenìz07 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Kablosuz kullanmam mümkün mü bilmiyorum ben. Eşarp kapatıyor sıkı sıkı. Ses gelirde sesim gitmez. Ne anladım o işten

0
    0 Yorumla
  • sertvesadist
    sertvesadist Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

En iyisi kablosu olan kulaklık. Ben Bluetooth kulaklık aldım beş para etmez. Ses kalitesi berbat biri çalışır diğeri çalışmaz.

0
    0 Yorumla
  • Kardelen236
    Kardelen236 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Ben kablosuz kullanıyorum ama aklım hala kabloluda 😅

Abes değil tabi ki. Nasıl rahatsan öyle takıl.

0
    0 Yorumla
  • Menethil
    Menethil Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl

Kablolu daha iyi. Keşke telefon desteklese de kablolu kullansam. Şarjı bitip duruyor sürekli yolun ortasında müziğim kesiliyor. Sinir bişey.

0
    0 Yorumla
  • Raporsuzdeli07
    Raporsuzdeli07 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl

Kendi kendine kafanda bir şeyler uydurma kablosuz kulaklık en iyisi şarj olma olayı yok diğer kulaklığın eşi kayboldu olayı yok

0
    0 Yorumla
  • Godlike_Ruler_
    Godlike_Ruler_ Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 96%
    +1 yıl

Yani… kablolu olanlar daha kaliteli ve pahalı olur. Ucuz ve kablolu kullanmakta abes değil yahu, tarzım bu dersin 😂

0
    0 Yorumla
  • Yucel256
    Yucel256 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 76%
    +1 yıl

Hayır abes değil. Ama karıştığı zaman çözmek de bir o kadar zor. Sporda kablolu normal zamanda kablosuz. Ben böyle kullanıyorum.

0
    0 Yorumla
  • MrsCanselll-_
    MrsCanselll-_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır abes değil bence en kullanışlı kulaklık. Bluetooth kullanıyoruzda noluyor biri arayınca karşıdaki duymuyor

0
    0 Yorumla
  • SirinTavsan
    SirinTavsan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Değil ama ben bloutooth kullanıyorum uzun zamandır her ne kadar kaybolma şarj bitme gibi dezavantajları olsada alıştım artık.

0
    0 Yorumla
  • Asil-Bey
    Asil-Bey Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Ben ali expresten 10 liraya kablosuz kulaklık aldım mis gibi

0
    5 Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

On lira mı

Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      +1 yıl

uygulamayı indirdim baktım çark çevirme çıktı 150 tl indirim kuponu verdi :D ne alayım dedim aklıma kulaklık geldi. 160 liraydı kulaklık. 150 tl kupon kullandım 10 lira da karttan çektim. 26 gün sonra geldi kulaklığım. Kutusu aynı zamanda powerbank. Telefonu da şarj edebiliyorum. Çok kullanışlı bir ürün.

Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

Yemin et link at

Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      +1 yıl

Vallahi :D atayım sana bak

Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

At at

Yorumla
  • Degisik_-_
    Degisik_-_ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı.

Yoo bazıları klasikçidir.

Burası için fazla kalın giyinmişsin dışarısı fena sıcak 😄

0
    5 Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

Sorma ya bizim orası serindi 😬 bir de hava durumunda öğleden sonra yağmur yağıyor dedi bende risk almim dedim 😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      +1 yıl

Sizin ora bizim ora ya zaten 😄

Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

İşte biraz yukarda 😅 onu kastettim

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      +1 yıl

😄 anladım ama pişeceksin sanki. İyi gezmeler

Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

Piştim zaten çıkardım 😬 teşekkür ederim 🙃

Yorumla
  • DearLinda
    DearLinda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Benim param yok olsa ilk işim Bluetoothllu kulaklık almak oldurdu. Ama asla abes falan değil o da başka bir rahatlık.

0
    0 Yorumla
  • Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ u
    Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 35%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı.

Ben de kablolu kulaklık kullanıyorum youtube açıp dinleye dinleye uyurum kablosuzu hiç kullanmadım.

0
    3 Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

Kablosuz düşüyor kulağımdan 😃

Yorumla
    • Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ u
      Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ
      +1 yıl

boş ver kablolu kullan 😃

Yorumla
    • frenchgirl16
      frenchgirl16
      +1 yıl

Bence de 😃

Yorumla
  • aichaa
    aichaa Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yo şarjı bitiyor sıkıntı çıkıyor felan diye tercih eden vardır yine

1
    0 Yorumla
  • ÇılgınDenek
    ÇılgınDenek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Yoo işine hangisi daha kolaylaştırıyorsun onu kullan kimseye takılma aç son ses unut dünyayı

0
    0 Yorumla
  • Bagdex
    Bagdex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kablo biyerlere dolaşmadığı sürece benim için oda en Best bir alet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

kablosuz kulaklık daha güzel sadece şarj etme derdi var başka bi dert yok kablolu kulaklığında kabloyu toparlaman gerekiyor birbirine giriyo kablolar

0
    0 Yorumla
  • estrella34
    estrella34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 58%
    +1 yıl

Yok abes değil. Herkes istediği gibi kablolu ya da kablosuz kulaklık kullanabilir.

0
    0 Yorumla
  • hepimizbirvedia
    hepimizbirvedia Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Gidip yenisini almayı düşünüyorum, ne alaka? 😄😄😄

0
    0 Yorumla
  • carsngirls
    carsngirls Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Ben de kablolu kullanıyorum daha güçlü oluyorlar. 🔥

0
    0 Yorumla
  • Wien34
    Wien34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Kablolu kulaklığın verdiği ses deneyimini kablosuz kulaklıklar veremez.

0
    0 Yorumla
  • Nisan54
    Nisan54 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Şarj etmek gerekmiyor o yüzden ben de seviyorum

0
    0 Yorumla
  • Allfather
    Allfather Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

yok canım neden abes olsun, ama kulağın acımıyor mu ya?

0
    0 Yorumla
  • mrsmerv
    mrsmerv Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Daha rahat bende kablolu kullanıyorum bence dert edilecek bişey değil

0
    0 Yorumla
  • theastro
    theastro Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Şarj sıkıntısı olmasın diye şimdilik kablolu kullanıyorum djdjd

0
    0 Yorumla
  • Loudjustnotlover
    Loudjustnotlover Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 77%
    +1 yıl

Hayır normal özellikle küçük çocuk varsa kablosuz sıkıntılı düşünsene ağzına atabilir

0
    0 Yorumla
  • ühüğühüğ
    ühüğühüğ Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

kablosuza geçince anlıyosun ne kadar rahat oldugunu

0
    0 Yorumla
  • Suvenir
    Suvenir Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 468 cevap paylaştı.

Ben de halâ kablolu kullanıyorum. Diğer kulaklıklar rahat gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • YoğurtluCikolataa
    YoğurtluCikolataa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bi ceylin bide biz kaldık kablolu kulaklık kullanan

0
    0 Yorumla
  • MuratRna
    MuratRna Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 89%
    +1 yıl

Neden abes olsun ki? herkesin kendi tercihi bende kullanıyorum. Kablosuz olunca ne oluyor?

0
    0 Yorumla
  • lllDeatmylovelll
    lllDeatmylovelll Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Bunu okurken kulagimdaki kablolu kulaklik bana gulumsedi

0
    8 Yorumla
    • dilhun328
      dilhun328
      +1 yıl

😄😄 benim de boğazıma dolandı, pek çözesim de yok. İntihara kadar yolu var.

Yorumla
    • lllDeatmylovelll
      lllDeatmylovelll
      +1 yıl

@dilhun328 aci cekiyosun ama denedim ben

Yorumla
    • dilhun328
      dilhun328
      +1 yıl

Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimiz de.
      2012 yılında Facebook'tan ezberledigim bir söz 😄

Yorumla
    • lllDeatmylovelll
      lllDeatmylovelll
      +1 yıl

@dilhun328 söz konusu ölümse merba azraYil

Yorumla
    • dilhun328
      dilhun328
      +1 yıl

Ahahaha 😄 merba merba

Yorumla
    • lllDeatmylovelll
      lllDeatmylovelll
      +1 yıl

@dilhun328 seni sevdim, ama beni sevme sen

Yorumla
    • dilhun328
      dilhun328
      +1 yıl

Yo zaten profilindeki arka planı görünce bir irite oldum. Hadi iyi geceler

Yorumla
    • lllDeatmylovelll
      lllDeatmylovelll
      +1 yıl

@dilhun328 o yuzden dedim ya tesekkurler , iyi geceler

Yorumla
  • ahmetcnkaplanx
    ahmetcnkaplanx Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Ayakkabı daha abes kabalık etmek istemem sadece espiri olarak söyledim

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.

Kablolu kulaklık var ama kullanmıyorum kablosuz kulaklık ta sevmem.

0
    0 Yorumla
  • ahuyucel
    ahuyucel Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

airpods kullaniyorum, ama kablolu earpods larin zevkini hic bir sey vermiyor😂

0
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı.

Bende kullanıyorum, onca kablosuz niye almıyorsun baskılarına inatla kablolu takılıyorum😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kablosuz kulaklıklardan nefret ediyorum hem benim kulağımdan düşürüyorlar hemde şarj derdi var kablolu olanlar miss gibi ohh ne şarj derdi ne başka bir şey

0
    0 Yorumla
  • builder
    builder Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 74%
    +1 yıl

yahu bu tercihtir. herkes hangisinde rahat ediyorsa onu kullanır.

0
    0 Yorumla
  • SaykodelikEP
    SaykodelikEP Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 81%
    +1 yıl

Müzikten anlayan bir insan iyi bilir ki en iyi randımanı kablolu kulaklıklar verir

0
    0 Yorumla
  • khaixx
    khaixx Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır değil ben de kullanıyorum gayet güzel ama bluetooth kulaklık daha pratik geliyor bana.

0
    0 Yorumla
  • pinklove123
    pinklove123 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı.

Bende eski model kablolu kulaklık kullanıyorum öbürünü sevmiyorum

0
    0 Yorumla
  • MasalliaPolatova
    MasalliaPolatova Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır tabii ki ne alakası var. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

0
    0 Yorumla
  • cakebytheocheannn
    cakebytheocheannn Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 444 cevap paylaştı.

farkli kulakliklari farkli cihazlarda kullaniyorum, hepsinin yeri ayri.

0
    0 Yorumla
  • Aso6533
    Aso6533 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Valla ben de kullanıyorum abes olarak görmüyorum açıkçası..

0
    0 Yorumla
  • HüSeYiN_3301
    HüSeYiN_3301 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl

Her şeye para veririm. Ama bir kablosuz kulaklığa 3-4 bin tl vermem.

0
    0 Yorumla
  • ppreambule
    ppreambule Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

şarjı bitmiyor neresi abes kablosuz kulaklıktan nefret ettim lsjdfks

0
    0 Yorumla
  • OnrcnHatpğl
    OnrcnHatpğl Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 322 cevap paylaştı.

Yo niye abes olsun, herkesde airpods var %80 çakma böylesi daha sağlıklı 😅

0
    0 Yorumla
  • AELORA
    AELORA Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 76%
    +1 yıl

Kablosuz kullanırsam sürekli kaybederim ya da düşürürüm ben 😅 kanloludan devam😂

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Hala kablolu kulaklık kullanıyor olmak çok mu abes?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce kablolu kulaklık kullanmak ayıpmı? 29 cevap verildi
Kablolu kulaklık kullanmak kekoluk mudur? 0 cevap verildi
Kablolu kulaklık kullanmak kekoluk sayılır mı? 75 cevap verildi
20kya kablosuz kulaklık iyi midir? 10 cevap verildi
Hala kablolu kulaklık kullanana var mı? 5 cevap verildi
Kablolu kulaklığı uzun süre kullanmak? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨