İnternet & Teknoloji BU DOSYA NASIL AÇILIR YARDIM LÜTFEN? İHSAN_BEYZA Takip Et Xper 2 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor content://media/external/downloads/10000 linki kısalttım benim için çok önemli yardımcı olur musunuz? Güncellemeler+1 yıl güncelle BU DOSYA NASIL AÇILIR YARDIM LÜTFEN? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Harici belleğe indirilmiş bir verinin dosya yolu bu. Usb- Harici Ssd- Harici SD kart vb. bir belleğe video veya fotoğraf indirilmiş. 0 0 Yorumla
YAKUP0033 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Cihaz modememi bağlı acaba 1 10 Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl normelde telefondan giriyor galiba Yorumla YAKUP0033 +1 yıl Anladım eğer modem olsaydı geçmişten bakma şansınız var dı Yorumla YAKUP0033 +1 yıl Ama eğer vpn kullanıyorsa bilmiyorum Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl modemde var normal telefonun internetide var modemden nasıl bakacağım ki Yorumla YAKUP0033 +1 yıl Modemin modeli nedir acaba Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl huawi hg255s Yorumla YAKUP0033 +1 yıl https://youtu.be/ICf9KgyMAwE Yorumla YAKUP0033 +1 yıl Buyrun bu videoyu izleyin modem geçmişine ulaşırsınız ama lan kablo su lazım haberiniz olsun Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl sağol dostum allah razı olsun Yorumla YAKUP0033 +1 yıl Oldumu acaba Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Neden ulasmaniz gerekiyor buna 0 4 Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl oğlum 13 yaşında ne yapıyor onu öğrenmem lazım başına kötü şeyler gelmememesi için Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl biliyormusunuz yardımcı olur musunuz Yorumla sudekoo +1 yıl Ulaşılabilirliğinden şüpheliyim bilmiyorum Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl nasıl açılıyor bundan çok var Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bu link değil. 0 7 Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl ne peki yardım edermisini nasıl açacağım Yorumla carsngirls +1 yıl Ne dosyası bu? Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl bilmiyorum oğlumun google etkinliğinde çıktı son rakamlarını sildim Yorumla carsngirls +1 yıl Abi her şey olabilir, indirilenler klasörüne baksana. Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl öyle bir şey gözkmüyor 4 şubatta sayfayı ziyaret etmiş bunu açmanın bir yolu var mı Yorumla carsngirls +1 yıl Cihaza indirilmiş bir dosya bu, geçmişi silmişse bulamazsın. Yorumla İHSAN_BEYZA +1 yıl hımm sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Harici belleğe indirilmiş bir verinin dosya yolu bu.
Usb- Harici Ssd- Harici SD kart vb. bir belleğe video veya fotoğraf indirilmiş.
Cihaz modememi bağlı acaba
normelde telefondan giriyor galiba
Anladım eğer modem olsaydı geçmişten bakma şansınız var dı
Ama eğer vpn kullanıyorsa bilmiyorum
modemde var normal telefonun internetide var modemden nasıl bakacağım ki
Modemin modeli nedir acaba
huawi hg255s
https://youtu.be/ICf9KgyMAwE
Buyrun bu videoyu izleyin modem geçmişine ulaşırsınız ama lan kablo su lazım haberiniz olsun
sağol dostum allah razı olsun
Oldumu acaba
Neden ulasmaniz gerekiyor buna
oğlum 13 yaşında ne yapıyor onu öğrenmem lazım başına kötü şeyler gelmememesi için
biliyormusunuz yardımcı olur musunuz
Ulaşılabilirliğinden şüpheliyim bilmiyorum
nasıl açılıyor bundan çok var
vay be ne kadar kısa bi link :d
Bu link değil.
ne peki yardım edermisini nasıl açacağım
Ne dosyası bu?
bilmiyorum oğlumun google etkinliğinde çıktı son rakamlarını sildim
Abi her şey olabilir, indirilenler klasörüne baksana.
öyle bir şey gözkmüyor 4 şubatta sayfayı ziyaret etmiş bunu açmanın bir yolu var mı
Cihaza indirilmiş bir dosya bu, geçmişi silmişse bulamazsın.
hımm sağol
Neymis bu
Bilemedim