İnternet & Teknoloji İPhone 13 siyah mı beyaz mı tercih edersiniz? aleynaairazzz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu Hafta sonu alıcam nasipse fakat iki renk arasında kaldım. Maalesef ciddi rakamlar ödüyoruz pişman olmak istemiyorum İPhone 13 siyah mı beyaz mı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LegendaryEagleMaster Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kanka beyaz telefon çok kötü. Beyaz 11 vardı bende, sattım yeşil 13 aldım çok seviyorum <3 1 4 Yorumla LegendaryEagleMaster +1 yıl Bence sen de yeşil alabilirsin Yorumla aleynaairazzz +1 yıl anladım yesil pek tarzim degil iyi günlerde kullan 😇 Yorumla LegendaryEagleMaster +1 yıl Teşekkür ederim. Siyah o zaman net karar net oy. Yorumla aleynaairazzz +1 yıl tamamdir tesekkürler Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beyaz alıyorum genelde telefonlarımı 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Yeşil yeşil 1 8 Yorumla aleynaairazzz +1 yıl siyah ve beyaz arasindayim yesil cok tarzim degil 🙏🏼 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O zaman net siyah. Beyaz oyuncak gibi duruyor hatta görseli vardı istersen buraya görüş olarak atayım Yorumla aleynaairazzz +1 yıl Hadi ya öyle mi dersin 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl https://ibb.co/QCKRsGvKarar senin. Bu arada benim değil bu babişkomun 😂 Yorumla aleynaairazzz +1 yıl haklısın sanirim maket gibi duruyor 🥲 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kesinlikle , agırlıgı yok. Siyah adamdır Yorumla aleynaairazzz +1 yıl tesekkürler gokhan 🙏🏼 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rica ederim aleyna Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka beyaz telefon çok kötü. Beyaz 11 vardı bende, sattım yeşil 13 aldım çok seviyorum <3
Bence sen de yeşil alabilirsin
anladım yesil pek tarzim degil iyi günlerde kullan 😇
Teşekkür ederim. Siyah o zaman net karar net oy.
tamamdir tesekkürler
Beyaz alıyorum genelde telefonlarımı
beyaz
Siyah
Yeşil yeşil
siyah ve beyaz arasindayim yesil cok tarzim degil 🙏🏼
O zaman net siyah. Beyaz oyuncak gibi duruyor hatta görseli vardı istersen buraya görüş olarak atayım
Hadi ya öyle mi dersin 😂😂
https://ibb.co/QCKRsGv
Karar senin. Bu arada benim değil bu babişkomun 😂
haklısın sanirim maket gibi duruyor 🥲
Kesinlikle , agırlıgı yok. Siyah adamdır
tesekkürler gokhan 🙏🏼
Rica ederim aleyna
Siyahh
Ananın deliği hangi renkse ondan al