Merhaba dün akşam 7 de hattımı Türk Telekom'dan Teknosacell e taşıdım. 24 saat içerisinde hat kendine gelir dediler ama telefon ful çekmesine rağmen arama yaptığım an şebeke gidiyorne ben birisini arayabiliyorum ne de birisi beni arayabiliyor (aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor diyor ". Hem telefon hem hat 4.5G destekli. Ben denemek için ayarlardan 4.5g yi kapattığımda sorun çözülüyor sağlıklı şekilde arama işlerimi hallediyorum ama o zaman da şehir merkezinde bile internet çekmiyor. Bilgisi olan veya yardımcı olabilecek birisi var mı?
Telefon Xiaomi Note 11 (orijinal)
Telefon Xiaomi Note 11 (orijinal)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
SIM kartınızın 4,5G desteklememesi: Eski bir SIM kartınız varsa, bu kart 4,5G desteği olmayabilir ve bu nedenle 4,5G ağında arama yapamazsınız.
Telefonunuzun 4,5G desteklememesi: Eski bir telefon kullanıyorsanız, 4,5G teknolojisini desteklemeyebilir ve bu nedenle 4,5G ağında arama yapamazsınız.
4,5G kapsama alanının olmaması: Bulunduğunuz bölgede 4,5G kapsama alanı olmayabilir ve bu nedenle 4,5G ağında arama yapamazsınız.
Telefon ayarlarınızın yanlış olması: Telefonunuzun ayarlarının doğru şekilde yapılandırılmamış olması da 4,5G ağında arama yapamamanıza neden olabilir.
teknosacell'e taşındıgın için olabilir mi
Sanmıyorum
bence ondan
Teknosacell zaten Türk telekom alt yapısını kullanıyor ondan kaynaklı olduğunu zannetmiyorum
Ki zaten öncesinde yıllardır Türk telekom kullandım ve 4,5 g açısından problem yaşamadım.