Arkadaşlar merhaba ben üniversite öğrencisiyim ve arabamı değiştirip bi üstünü almak istiyorum aklımda iki araç var birisi “Renault Talisman” Full Paket yeni model bir araç diğeri ise “Wolkswagen CC” düşünüyorum oda full paket fakat modeli düşük 2013 falan ikisi arasında kaldım talisman daha mantıklı geliyor herkes onu öneriyor attıgım fotoğraflar (varsayım) dır bilginiz olsun teşekkür ederim 🙏🏻
Arkadaşlar Araba Alacağım Yardım Edermisiniz Karar Veremiyorum?
Kanka sanroof var özellikler bakımından falan full oluyor konforlu oluyor full olan araç en pahalı olandır mesela passat diyelim pasatın comfortline ı normaldir highline ı full dur full paket yok yok her arabada var öyle özellikler var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Renault, Peugeot, Citroen gibi çöp arabalara girmeni asla tavsiye etmem. WV candır.
Bende 1.6 jetta var comfortline 2013 model WV harbiden candır ya
Fransizlar, araba az yaksın diye şasiden eksiltiyorlar. Arabalarının güvenlikleri beş kuruş etmez.
Aynen kanka Bmw mercedes audi wolkswagen bu 4 arabadan şaşmican kanka valla
full paket ne oluyor?
Kanka sanroof var özellikler bakımından falan full oluyor konforlu oluyor full olan araç en pahalı olandır mesela passat diyelim pasatın comfortline ı normaldir highline ı full dur full paket yok yok her arabada var öyle özellikler var
Paran çoksa full e binersin ortaysa comfort yoksa çok paran sadece araba alıyorsan o modeli trendline alırsın en boş paket
o zaman full paket olanı al hem renault da iyi marka mercedes bile onların motorunu kullanıyormuş
Kanka büyük ihtimal talisman alıcam zaten ilanlara bakıyorum sürekli birazda renault süreyim 😂🙏🏻
şimdiden hayırlı olsun :D
Sağolasın allah razı olsun 😆🙏🏻
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!