Bilgisayar tercihiniz nedir?
Dizüstü Bilgisayar
Masaüstü Bilgisayar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilgisayar tercihiniz nedir?
Tercihim dizüstünden yana. Tabi bu soruyu sorarken şunu da sormak lazım "hangi amaç?"
Oyun oynamak için istiyorsanız masaüstü bilgisayarın verebileceği performansı kolay kolay laptoptan alamazsın. Burada linç yemeden şunu belirtmekte fayda var :) Tabi ki aynı özellikler kıyaslandığında masaüstü ön planda olur.
İş gereği ya da keyfi olarak alınacaksa dizüstü daha sağlıklı olur. Taşınabilir olması en büyük tercih sebebi :)
Masaüstü. Ama anket görselindeki dizüstü de fena değilmiş. Küçük ekranlar darlandırıyor. Sabit konfigürasyon zamana yenik düşüp çöp oluyor. Masaüstü her zaman donanım güncellemesine daha yatkın.
Ofis kullanımı için dizüstü her zaman daha avantajlı, bence. Yalnız 3 boyutlu tasarım ve çizim programları için önermem.
Cevap
23Cevap
Masaüstü
Yanımda iş için tabletim var evde masaüstü pc kullanıyorum. Laptop gereksiz birsey bence
Mesela masaustuyle oyun keyfi sahaneee amaa gelelimki bilgisayarı heryere taşıyayim misafirlikte kız arkadaşının evinde orada surda burada laptop o yüzden 2 Side
iş vb gibi şeyler için laptop öneririm ama oyun ve ağır programlar için kesinlikle masaüstü altına düşme derim laptop ağır programlarda hem şarjı hızlı bitirir hemde ısınır masaüstü iyidir ama soğuk havada derdini çekersin laptop ile de yatağında kıvranarak çalışabilirsin
Dizüstü daha iyi heryerde kullanılabilir prize takmadan
Dizüstü, nereye gitsem benimle birlikte gelebiliyor.
Bilgisayarı yanımda taşımam gerektiği için dizüstü tabii ki.
Kullanım amacına göre değişiyor kardeş. Neye göre tercih edecez mesela?
Masaüstü kurulumu hakkında bilgim yok o yüzden diz üstü
Masaüstü tercih ederim dizüstü tercih etmem çünkü hepsi dandik.
eğer pc yi yükselticek kadar para varsa kesinlikle masaüstü +oda
Dizüstü adamdır ama iyisi ben mesela 16 gb ram 512 gb hafızası olan i7 işlemcili huawei d16 almak için çalışıyorum baya iyi bir bilgisayar
Galiba oyun oynayan yok pcde dizüstü daha fazla oy almıs bruh
bilgisayarımı kendim topladım çok da memnunum
Kesinlikle diz üstü daha rahat istediğin yere taşıyabiliyorsun
masaüstü aldım ama pişmanım
Masaüstü Bilgisayar
Dizüstü çünkü daha pratik.
Al bir tane MacBook Air M2 torunun oynasın :)
Dizüstü daha kullanışlı
Ne için kullanacagina bağlı
Dizüstü daha rahat ben
masa üstü :D :D :D
Masaüstü mu kaldı yaa
Dizustu
dizüstü daha mantıklı geliyor
daha rahat kullanım her zaman her yerde
Diz tabiki
Taşınabilir pc iyidir.
Yanımda gezmeli
Dizüstü
Dizüstu kesinlikle
masa üstü
Dizüstü taşımak her zaman iyidir
ikisinin yeride ayrı
Masa üstü
Masaüstü
neye göre , kime göre
Dizüstü
Dizüstü
Her yerde kullanabilirim.
Masa üstu
Tabiki dizüstü
Dizüstü
Dizüstü
Dizüstü
Masa üstü
Diz ustüü rahattttt
Dizüstü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Hangisi Daha İyi? Dizüstü Bilgisayar mı, Masaüstü Bilgisayar mı?
Bilgisayar seçimi, günümüz teknoloji çağında oldukça önemli bir karardır. Özellikle de bilgisayar kullanımının hemen hemen her alanda yaygınlaşması ile birlikte, insanlar arasında diz üstü bilgisayar ve masa üstü bilgisayar tercihleri arasında bir tercih yapmak zorunda kalıyorlar. Bu yazıda, sizlere bu iki seçeneğin avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi vereceğim.