İnternet & Teknoloji Benim İnternetim bitti neden mobil veriyi açınca İnternet geliyor? üzülmegucluol Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden acaba? Güncellemeler+1 yıl Faturasız benim ki Benim İnternetim bitti neden mobil veriyi açınca İnternet geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
asroma27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl Faturalı değil isen başka paketin olabilir. Başka paketin yok ise Hattında TL kalmış ordan alıyordur. Onun dışında başka bir şey yok. Ama paketlerini iyice araştır bak. 0 0 Yorumla
mmertxsahin Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Eğer aşım engelleme yoksa her bittiğinde belli bir ücret karşılığında internet yükler kendisi 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 484 cevap paylaştı. Sen bittiğini sanıyorsun bitse gelmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Faturalı olduğun icin 0 2 Yorumla üzülmegucluol +1 yıl Değilim Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. daha fazla para kitlemek icin 0 0 Yorumla
siyahbeyaaz35 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Paradan yiyorsun faturaliysa katlıyor para yaziyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hediye internetin vardır kullandığın hattan dolayı 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da TL var ise ondan keser kontrol et Yorumla üzülmegucluol +1 yıl Eyvah kötü bisey nii bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi faturasız değil mi mesela 30 TL vardır diyelim paketin bittiyse TL üzerinden kesinti olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Faturalı değil isen başka paketin olabilir.
Başka paketin yok ise Hattında TL kalmış ordan alıyordur. Onun dışında başka bir şey yok. Ama paketlerini iyice araştır bak.
Eğer aşım engelleme yoksa her bittiğinde belli bir ücret karşılığında internet yükler kendisi
Sen bittiğini sanıyorsun bitse gelmez
Liralarin varsa ordan duser
Faturalı olduğun icin
Değilim
Bilemedim
Başka paketin vardır
daha fazla para kitlemek icin
Paradan yiyorsun faturaliysa katlıyor para yaziyor
faturaya işliyor
Faturalı mı
Hediye internetin vardır kullandığın hattan dolayı
ya da TL var ise ondan keser kontrol et
Eyvah kötü bisey nii bu
Tabi faturasız değil mi mesela 30 TL vardır diyelim paketin bittiyse TL üzerinden kesinti olabilir
Paradan gitmesin