Sevgilim hileli WhatsApp kullanıyor ne tür özellikler var bilmiyorum sizce neden kullanıyor ve bende kullanmak istiyorum özelliklerini açıklar mısınız ve nerden indirebilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İndirilen medyaları galeriye düşürmeden gizleme, durumları gizlice izleme, durumdaki içerikleri indirme, silinen mesajları gösterme, çevrimiçi durumunu değiştirme gibi özelliklere sahip. Ben Fmmods Whatsapp kullanıyordum çok memnundum.
Tek seferlik atlan şeyleri devamlı görebilir mi yani?
Kullanılan programa göre değişir. Benim kullandığım modlanmış whatsappta tek seferlik fotolar bile sürekli görünüyordu. Birçok modlanmış sürüm mevcut bu yüzden net bir şey diyemem
Teşekkürler
Hileli olanını önceden bende kullanıyordum. Özellikleri şöyle mesela wpde çevimiçi olsan bile bu kimsede gözükmüyor yani kimse senin çevrimiçi olduğunu göremiyor. İstersen de kendini 7/24 çevrimiçi gösterebiliyorsun. Karşı tarafın mesajını okuduğun halde ona görüldü gitmiyor, yazsan da yazıyor olarak görülmüyorsun vs. İstediğin gibi wpni süsleyebiliyorsun Ya daha çok özellik vardı ama aklıma gelmiyor. Bu hileli wp'yi tarayıcıdan indirebiliyorsun
Ben kullanıyorum ayrı şifreli bir yer var istediğin sohbeti oradan yapabiliyorsun. Sadece sen görüyorsun. Ayrıca gönderilen mesajları karşı silse bile senden gitmiyor, durumlarda aynı şekilde karşı durumunu silse bile sende kalıyor.
Tek seferlik fotoğraf attım biliyorsun bir kere görüyorum siliniyor dedi ama hileli olduğu için silinmiyor yani hep görebiliyor
Sohbette yukarıda whatsapp yazan yer varya oraya tıkla onun telefonunda şifre gelir oraya şifreyi girmesini iste. Yediği naneler ortaya çıkar. Ama yanındayken anlık yap yoksa oradaki sohbetleri siler.
Uzak mesafe ilişkisi maalesef nasıl yapabilirim ki
Ben kullanıyorum ama en ufak aldatma falan olayları değil, çevrimiçi durumumu görüp yazanlar çok oluyordu, senelerdir bu program sayesinde çevrimiçi olduğum görünmüyor. Bir rahatlıktı benim için. Bunun için kullananlarda çok. İlla aldatıyor denmez.
Kardeşim kullanıyor ve orada konuştuklarını saklayabiliyordu normal wpta gözükmüyor.
Ss istiyorum bazen herzaman ki kişilerin mesajları görünüyor
Siler :)))
AA bak şimdi kardeşimden baktım. Hileli wp var ya onun gizli tarafı da varmış ve istediği herkesi gizli tarafa yollayabiliyormuş. Tek görüntülemelik fotoğraf falan atılıyor ya mesela normalinde bunda atıldığı zaman karşı taraf tek atsa bile onu hep gorebiliyormuş. Bir de şöyle bir özellik daha varmış birisi yazıyor olduğunda ve çevrimiçi olduğunda sana bildirim geliyormuş
Mesela sen ben de eklisin senin profilini ben kaldirabiliyormuşum kendimden. Bu ne ya gerçekten çok şaşırdım. Eğer sevgilin bunu kullanıyorsa direkt şüphelenmelisin
Bende hileli kullanmak istiyorum lazım ya yardımcı olabilimisiniz nasil yapiliyor nerden yapabilirim
Gizleyecek bir şey yoksa yapmazsın dimi büyük ihtimal önüne gelene yazıp çiziyo
Aşırı derecede gereksiz bence. Hiçbir anlamı yok. Milletin durumuna bakıyor ama baktığı anlaşılmıyor bunun için kullanıyor belki
Bilmiyorm bende gerek var mı ki
Kulanmadığım için bilmiyorum
olabilir bunu sıkıntı etmene ne gerek yok
Yasa dışı